Nicolae Stanciu, jucătorul Slaviei Praga / Foto: Profimedia

News Alert Nicolae Stanciu, transferul pregătit de CFR Cluj după câștigarea titlului! Anunțul patronului Nelu Varga în miez de noapte

04.08.2020, 00:09
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

VIDEO Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-3. Ardelenii au obținut al treilea titlu consecutiv în Liga 1, iar patronul Nelu Varga a vorbit despre următoarele transferuri pe care le pregătește. Nicolae Stanciu se află pe lista campioanei.

Nelu Varga: "Am încercat mereu să fim pe locul 1"

Un om foarte retras, Nelu Varga a ieșit în față după meciul de la Craiova și a vorbit despre ce urmează pentru CFR Cluj: "Am intrat prima dată în viața mea în direct. Toată viața mea mi-am dorit ca un campion să se decidă pe teren. Nu-mi doresc să câștige cineva vreodată la masa verde, adevăratul campion este pe teren. Am demonstrat că suntem o echipă echilibrată și ne-am luptat cu toate forțele, chiar și cele care nu se văd. Am încercat să fim cât se poate de corecți în fiecare an.

Am încercat mereu să fim pe locul 1, să asigurăm tot ce e nevoie la echipă, să fie un mediu oportun pentru câștigarea campionatului. Cel mai important este spiritul echipei, cel care s-a transmis de la vechiul CFR, de la Iuliu Mureșan și Arpad Paszkany. Nu avem cum să-i uităm.

Nelu Varga: "Vrem în grupele Champions League. Va veni un golgheter din Italia și posibil Stanciu"

Putem forța intrarea în grupele Champions League. Noul obiectiv este Champions League, vom aduce jucători. Vom semna doi jucători, nu vă pot spune cine. Unul este unul dintre cei mai mari golgheteri ai Italiei, celălalt este cel care ne-a răpus în play-off-ul Champions League. E posibil. (n.r întrebat dacă Stanciu e pe lista CFR-ului.) O să vedeți, vă promitem că o să fie o surpriză. Niciodată nu m-am gândit să continuăm fără Dan Petrescu", a spus Nelu Varga, pentru Look Sport.

Nicolae Stanciu ar vrea să joace la CFR Cluj! Ce i-a spus lui Alexandru Chipciu înainte de a semna cu campionii

În luna aprilie, Nicolae Stanciu a recunoscut că ar fi dispus să joace pentru CFR Cluj”Sincer, da (nr. - ar alege și el CFR Cluj). Am vorbit și cu Alex, dar nu cred că l-am influențat cu ceva. Atunci când mi-a cerut părerea, și eu i-am zis că aș alege CFR-ul.

Sper să fie bine și să câștige din nou campionatul!”, a spus Stanciu, pentru Digi Sport, la momentul respectiv.

VIDEO CFR Cluj a devenit campioana României pentru al treilea an consecutiv

Etichete: cfr campioana , patron cfr cluj , nicolae stanciu , meciuri cfr cluj , nelu varga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

OUT până în 2025! Lovitura primită de Barcelona și un alt club în același timp

Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

Citeşte şi

Cosmin Contra și Nicolae Stanciu, o nouă înfrângere în Arabia Saudită! Pe ce loc au ajuns românii

Nicolae Stanciu, erou în Arabia Saudită! Ce s-a întâmplat la meciul direct cu Florin Tănase

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă