Marius Nculae / Foto: Sport Pictures

Niculae: "Câinii ne reprezintă, nu vreau să lipsească!" FOTO 5 variante rămase în cursă pentru noua siglă a lui Dinamo

articol scris de Digi Sport
12.05.2022, 08:42
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Fostul atacant Marius Niculae a afirmat că de pe noua emblemă a clubului Dinamo nu ar trebui să lipsească cei doi câini deveniţi un simbol al echipei bucureştene.

Marius Niculae: "Câinii reprezintă Dinamo, ar trebui să fie și pe noua siglă"

"Eu cred că o emblemă nu se face aşa pe repede înainte. Câinii reprezintă Dinamo, ar trebui să fie şi pe noua siglă şi acel D de la înfiinţarea clubului. Dar nu sunt eu în măsură să decid, nu sunt expert. Clar, câinii aş vrea să nu lipsească, pentru că ne reprezintă", a spus Marius Niculae.

Fanii echipei Dinamo au trimis peste 1.000 de variante în procesul de selecţie a noii sigle a echipei, după ce fostul acţionar Nicolae Badea a decis să restricţioneze folosirea emblemei cu cei doi câini de către echipa din Liga I. După o primă fază, au fost alese 5 variante pentru noul logo.

FOTO Cele 5 variante alese pentru noua siglă a lui Dinamo

Galerie Foto

Niculae s-a arătat încântat de anunţul oficialităţilor privind începerea lucrărilor de reconstrucţie a stadionului Dinamo.

"Eu aveam această speranţă că se va construi un nou stadion, mai ales că am văzut atâtea proiecte. În sfârşit avem garanţia că se va face un nou stadion. Îmi amintesc că a fost unul şi pe velodrom, din fericire pentru toţi suporterii lui Dinamo lucrurile s-au rezolvat şi aceşti fani minunaţi vor avea în final un stadion aşa cum ar trebui să aibă. Cea mai frumoasă amintire este primul gol marcat cu Steaua. Chiar dacă tribunele erau departe îi simţeam pe suporteri aproape şi meciurile cu Steaua au fost întotdeauna ceva special", a mai afirmat Marius Niculae.

Galerie Foto

Referitor la situaţie echipei din Liga 1, care va fi nevoită să joace un baraj de menţinere pe prima scenă, Niculae a spus că jucătorii ar intra în istoria neagră a clubului dacă ar retrograda.

"Dacă vor juca aşa cum au făcut la Botoşani şi vor avea aceeaşi atitudine cu siguranţă nu îmi fac griji, indiferent de ce adversar vom întâlni la baraj. Dinamo nu a retrogradat niciodată şi aceşti jucători ar intra în istoria neagră dacă se va întâmpla acest lucru. Trebuie să se gândească foarte bine atunci când vor juca aceste meciuri de baraj", a mai spus Niculae.

Dinamo își anunță noua siglă pe 14 mai. FOTO Câteva dintre variantele respinse

Galerie Foto

Pe 20 aprilie, clubul Dinamo a anunţat că îşi va schimba sigla şi aşteaptă propuneri din partea fanilor. Noul logo va conţine culorile lui Dinamo (roşu-alb), identitatea vizuală a clubului (D, Dinamo, Dinamo 1948) şi elemente de legătură cu istoria din 1948 până astăzi. Acesta va deveni oficial începând cu sezonul 2022-2023, urmând a fi prezent pe toate echipamentele de joc ale echipei, dar şi pe produsele oficiale în magazinul online şi în magazinul de prezentare al clubului.

Suporterii dinamoviști au fost cei care au venit cu propunerile, iar clubul a ales cele cinci ”finaliste”.

Suporterii pot vota pe pagina oficială de Facebook a clubului până pe 12 mai, iar sigla care primește cele mai multe aprecieri va intra cu cinci puncte în următoarea rundă, punctaj ce scade, gradual, cu un punct pentru celelalte poziții.

Noua siglă oficială a clubului va fi anunțată pe data de 14 mai, de ziua clubului, și va fi apărea pe tricourile oficiale de joc începând de sezonul viitor.

Clubul Sportiv Dinamo a aniversat, miercuri, 74 de ani de existenţă printr-un eveniment organizat pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, la care au participat miniştrii Lucian Bode, Attila Cseke şi Eduard Novak, dar şi foşti şi actuali sportivi ai grupării bucureştene.

Etichete: marius niculae , sigla dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A auzit acuzațiile la adresa lui Bergodi și a răbufnit: ”Frază care spune si dezvoltă multe”

Live Score&Video Chelsea - Tottenham 1-0, ACUM, Digi Sport 1. Chalobah a deschis scorul. Drăgușin, pe banca de rezerve

Marius Șumudică s-a întâlnit cu Dan Șucu și a tras concluzia despre acționarul Rapidului: ”Vă spun doar atât”

Exclusiv ”Ce a avut FCSB anul acesta în plus?”. Fostul jucător al roș-albaștrilor a rostit doar trei cuvinte

Citeşte şi

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Exclusiv Reacție fermă despre plecarea lui Constantin Budescu de la Farul: ”Nu mai putea”

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”