Ionuț Lupescu / Foto: Captură Digi Sport.

Video ”Nimeni nu vrea să aibă în CV că a retrogradat Dinamo!” Ionuț Lupescu, mesaj de încurajare pentru ”câinii roșii”

articol scris de Digi Sport
28.04.2021, 20:43
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Dinamo traversează o perioadă foarte delicată și ar putea retrograda la finalul acestui sezon, dacă elevii lui Dușan Uhrin nu vor avea evoluții mai satisfăcătoare.

”Câinii roșii” se poziționează pe locul 15, în play-out, cu un total de 15 puncte.

Lupescu, mesaj de încurajare pentru dinamoviști

Ionuț Lupescu, unul dintre membrii speciali ai DDB, le-a transmis un mesaj ”câinilor roșii” prin care a încercat să îi încurajeze să lupte până la capăt pentru a evita retrogradarea.

Fostul mare jucător l-a îndemnat pe Dușan Uhrin, dar și pe jucători, la profesionalism, pentru că, după părerea lui, este singura metodă prin care echipa poate avea succes.

Cred că știu ce în sufletul vostru și ce simțiți acum. Sunt foarte puțini care v-ar înțelege. Ați avut un an foarte greu, cu pandemia, lipsa suporterilor și schimbare la nivelul conducerii. Au venit oameni care nu și-au respectat promisiunile.

Nu e ușor să ai patru antrenori într-un singur an. Dar am ajuns într-o situație în care e nevoie ca voi să faceți ceva. Voi sunteți singurii care vă puteți ajuta și care puteți să înlăturați partea negativă din jurul vostru.

E normal ca lumea să vă aducă critici, dar e momentul să vă uniți, să fiți un comando. Cred că sunteți mai valoroși decât locul din clasament. Nu vă cere nimeni să jucați pentru culorile clubului sau pentru suporteri. Jucați pentru voi. Banii vin și se duc, rămân trofeele, succesele și insuccesele. Nimeni nu vrea să aibă în C.V-ul lui că a retrogradat un club ca Dinamo.

Domnule Uhrin, domnule Sorescu, domnule Nemec, domnule Anton, vă rog să fiți profesioniști. Să jucați pentru voi. Dacă vă respectați pe voi, sunt sigur că veți avea succes”, a transmis Ionuț Lupescu, prin intermediul unui material video publicat pe Facebook de suporterii lui Dinamo.

Florin Prunea, dur la adresa lui Mario Nicolae

Florin Prunea nu a fost convins de serviciile prestate de Mario Niculae, directorul sportiv al lui Dinamo și este de părere că acesta trebuie înlăturat cât mai repede din această poziție.

Fostul oficial al câinilor l-a numit pe Nicolae ”cel mai mare accident din istoria lui Dinamo”.

Nu am fost căutat de nimeni din DDB, dar la Dinamo trebuie aduși cât mai repede oameni care au ceva în comun cu acest club. Eu, dacă m-aș întoarce la Dinamo, Mario Nicolae ar fi primul om care trebuie să zboare de acolo! Nu, nu aș lucra cu el nici măcar o secundă. A făcut până acum doar prostii și văd că nu își asumă nimic.

Ce treabă are el cu Dinamo? Și ce a făcut el pe unde a lucrat? Voi nu vă uitați ce jucători a adus la Dinamo? Unul e aproape mort, altul e prin comă, alții au venit cu o grămadă de kilograme în plus, iar alții nu au mai jucat fotbal de mai bine de un an. Astea sunt transferuri cu care poți să faci treabă? Mario Nicolae este cel mai mare accident din istoria lui Dinamo!

Eu știu foarte bine cum a ajuns Mario Nicolae la Dinamo. El nu a fost dorit de toată lumea. A fost adus de un om din conducerea DDB, dar a avut și susținerea unui antrenor care a fost la vremea aia la Dinamo. Așa a ajuns el la Dinamo. Însă, a făcut doar tâmpenii și trebuie să își asume și transferurile ratate, nu să spună de jucătorii ăia verzi și uscate. Toți am văzut cum joacă acei fotbaliști”, a declarat Florin Prunea, pentru ProSport.

Etichete: liga 1 , dinamo bucuresti , ionut lupescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Ciprian Marica ”i-a cântat prohodul” lui Dinamo

Mircea Lucescu i-a criticat dur pe jucătorii lui Dinamo, după remiza cu FC Voluntari: ”Este incredibil”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă