FCSB a remizat pe terenul celor de la FC Voluntari, 2-2

Video "Nimic n-are logică! Am rămas stupefiat". Teja, pus la zid. Moruțan, desființat: "E jenant, rușinos"

04.03.2019, 09:06
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Mihai Teja a fost luat la țintă după meciul FC Voluntari - FCSB 2-2. Antrenorul roș-albaștrilor e criticat pentru schimbările făcute. Până la pauză, au fost epuizate înlocuirile.

"În ultima perioadă se fac schimbări nemaiținându-se cont de nimic. Nimic nu are logică. Mă refer, la Steaua, la schimbări. Se aruncă toată lumea cu capul înainte, cu capul în zid. Cea mai clară dovadă e asta din meciul de ieri.

Nu e posibil ca în fotbal să nu-ți păstrezi... Adică, nu e șah, nu stai la masă și nu există riscul să te accidentezi. Moruțan făcea semn de schimbare, după aceea. Dacă i se face rău în minutul 5, ce faci?", a spus Claudiu Niculescu în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Olimpiu Moruțan a fost cea de-a treia schimbare făcută de Mihai Teja la pauza meciului cu Voluntari, însă înainte de minutul 80, mijlocașul de 19 ani a făcut semn de schimbare. Gestul său a fost considerat rușinos atât de Claudiu Niculescu, cât și de Ianis Zicu.

"Da, de obicei nu riști cu a treia schimbare până în minutul 75. Nu e problema că s-a sufocat, ci că făcea semn de schimbare și că el nu și-a dat seama că el însuși a fost a treia schimbare, atunci când a intrat, la pauză. S-a sufocat pentru că a luat foarte multe acțiuni pe cont propriu, una după alta și lucrurile astea ar trebui să-i dea lui de gândit. Toți am ajuns să fim sufocați la un moment dat. Dar atunci trebuie să joci simplu, două-trei minute ca să-ți revii. Pare jenant ca, la vârsta asta, să faci semn de schimbare pentru că te-ai sufocat", a explicat Ianis Zicu.

"Mă gândeam la gesturile acelea făcute. Ori a făcut semn că se sufocă, ori că îi este rău, poate îi vine să vomite. A făcut semnul schimbării, dar a arătat în zona pieptului. Poate îi era rău, poate îi venea să vomite sau poate s-a sufocat. E tânăr și n-are experiență. Din punctul meu de vedere, ca jucător, e rușinos să faci asemenea gest. Toți jucătorii din lume s-ar bucura să fie introduși în teren. Era și târziu, era minutul 75-80, deja trecuseră 30 de minute din repriza secundă. Chiar dacă nu s-a încălzit la pauză...dar cu siguranță s-a încălzit foarte bine la pauză pentru că știa că va intra.

Preparatorul fizic e anunțat că trebuie să-l încălzească. Dar faci semnul schimbării dacă simți ceva la spate, la coapsă, la inghinali, nu știu, nu că te-ai sufocat, că dă urât, nu dă bine deloc. (...) În repriza secundă, uitându-mă la televizor, am rămas stupefiat. Mă gândeam dacă aș fi fost eu în acea postură. Numai să te gândești: dacă mi se accidentează un jucător...sau scenariul cel mai rău posibil, să fi luat Bălgrădean cartonaș roșu. Păi joci în câți oameni de câmp?", a conchis Niculescu.

Olimpiu Moruțan, înapoi la FC Botoșani? Anunţul făcut în direct la TV: ”Acum îl sun!”

După ce a terminat în genunchi meciul FC Voluntari - FCSB 2-2, Olimpiu Moruțan ar putea să revină la Botoșani. Deși este greu de crezut, anunțul a fost făcut, mai în glumă, mai în serios, de finanțatorul moldovenilor, Valeriu Iftime.

"Nu am văzut meciul, pentru că nu am fost în țară, dar am citit comentariile. Îmi pare foarte rău pentru el. Chiar vreau să-l sun și o să o fac pentru că vreau să aflu care este viața lui, ce se întâmplă. Dacă ar fi după mine, eu acum i-aș întinde o mână și l-aș invita să vină la Botoșani din vară. Dar trebuie să vorbesc foarte serios și cu domnul Becali. Să vedem care ar fi cea mai bună soluție ca Moruțan să joace.

L-aș lua înapoi ca să joace. Dar, asta ar însemna că eu ar trebui să-mi fac din vară echipa pe o așa structură ca el să aibă loc. Pentru că acum dacă vine, nu are loc. Dar, de la vară ar fi altceva. Pentru că este un mare fotbalist, numai că văf că pe zi ce trece el este tot mai nebăgat în seamă”, a spus Iftime, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea Digi Sport Matinal.

Etichete: mihai teja , olimpiu morutan , video voluntari fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Farul - Sepsi 0-2, ACUM, Digi Sport 1. Safranko a reușit ”dubla” la Ovidiu!

Scandal mare la U Cluj! Șumudică, ofertat! Sabău: ”Știu că s-a luat legătura cu el!”

Exclusiv Dani Coman a lămurit totul: ce a răspuns când a fost întrebat dacă se duce președinte la Rapid

Exclusiv Daniel Pancu a spus lucrurilor pe nume, după ce a văzut situația în care a ajuns Rapid: ”Sunt foarte trist”

Citeşte şi

Exclusiv ”S-a ales praful?”. Ce a spus un fost antrenor al Rapidului despre situația din Giulești

Exclusiv Daniel Niculae, apărat după ce a fost pus sub urmărire penală în ”Dosarul Pyro”: ”E părerea mea”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”