Vlad Mihalcea nu reuşeşte să confirme

"Noi avem mai multe aşteptări decât are el!". "Perla" de 50 de milioane de euro a lui Becali, o dezamăgire la noua echipă

16.04.2019, 19:34
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Vlad Mihalcea (20 de ani), jucător în care Gigi Becali îşi punea mari speranţe, pare a fi departe de a da randamentul scontat. În prezent la Academica Clinceni, tânărul jucător nu pare să fi făcut suficient să îl fi convins nici pe antrenorul de acolo, Ilie Poenaru.

Jucătorul român, independent de talent, are o mulţime de lucruri nocive în mentalitate, ceea ce îl împiedică să ajungă la cel mai înalt nivel. Este şi cazul lui Vlad Mihalcea, posesorul unor calităţi fantastice. Mijlocaşul ofensiv (poate juca şi în banda stângă) nu s-a adaptat nici la Clinceni, iar tehnicianul de acolo a vorbit despre problemele pe care acesta le întâmpină.

"El ar trebui doar să-şi schimbe puţin atitudinea faţă el şi faţă de antrenamentele pe care le face. Este un pic mai serios, a simţit că au venit şi copiii din spate, care pun o presiune pe el. El nu mai are mult din juniorat. Trebuie să facă diferenţa, pentru că de doi ani de zile toată lumea vorbeşte la superlativ de Vlad Mihalcea. Îmi pare rău să spun asta, dar avem noi mai multe aşteptări de la Vlad Mihalcea, decât are el de la el", a spus Ilie Poenaru, într-un interviu acordat pentru ProSport.

Clauză de reziliere de 50 de milioane de euro pentru Mihalcea

Promovat de Mirel Rădoi în lotul mare, Mihalcea a avut câteva evoluții care i-au încântat pe cei din conducere, astfel că Becali a decis imediat să-i ofere un contract de profesionist. Clauza fixată, una record la acea oră: 50 de milioane de euro.

Da, este adevărat, dar această clauză este, dacă vreți, ca o marjă de siguranță pentru club, dar și ca un mesaj de încredere pentru jucător. Evident că este o sumă care va fi greu de plătit”, a confirmat Paraschiv pentru digisport.ro la acea vreme.

Ulterior, după plecarea lui Rădoi, nu i s-au mai dat şanse, iar tânărul care are acum 20 de ani a fost iniţial trimis la ACS Poli, unde jucat doar 18 minute. Cum Mihalcea nu a primit foarte multe şanse nici din partea lui Ionuţ Popa, vicecampioana a decis că un împrumut la Clinceni ar fi mai folositor pentru toată lumea. În liga a doua a evoluat constant, dar evoluţiile au fost mult sub aşteptări.

Etichete: vlad mihalcea , mihalcea fcsb , vlad mihalcea clinceni


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Anunțul făcut de ”U” Cluj, după apariția zvonurilor despre presupusele negocieri cu Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf

Arne Slot ar putea veni la Liverpool ”la pachet” cu un fotbalist dorit de Barcelona

Un fotbalist al Rapidului s-a dus la Dan Petrescu, la pauza meciului: ”I-am zis să plece, că m-a enervat”

Theo Hernandez a spus ”Da” pentru transfer! Costă 100 de milioane de euro

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Pe ce loc a urcat Simona Halep în clasament, deși nu a jucat, și ce poziție ocupă rivala Sorana Cîrstea citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”