Galeria dinamovista cu fumigene si steaguri in peluza la meciul de fotbal dintre FCSB si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 12 septembrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Noii investitori de la Dinamo s-au pus pe treabă și au contactat un milionar român: "O să discutăm!"

articol scris de Digi Sport
26.02.2023, 11:36
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Viitorul clubului Dinamo pare a fi unul pozitiv, asta după ce Dorin Șerdean a cedat pachetul majoritar de acțiuni.

Noii investitori, Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, au promis că vor urma un model de business sănătos, care să aducă performanță la gruparea bucureșteană.

Ionuț Negoiță nu exclude revenirea la Dinamo

Fostul proprietar al clubului, Ionuț Negoiță, a vorbit și el despre posibilitatea de a se implica din nou financiar la club și a anunțat că a discutat deja cu noii conducători ai lui Dinamo, cu care urmează să se întâlnească.

Totuși, până la o posibilă revenire, Ionuț Negoiță trebuie să rezolve împreună cu cei din conducerea lui Dinamo situația bazei de pregătire de la Săftica.

"Mi s-a solicitat o întrevedere din partea noilor deținători ai lui Dinamo și probabil că ne vom întâlni săptămâna viitoare să discutăm. Deocamdată nu sunt în țară. Vom vedea la ce s-au gândit dânșii, sunt deschis la propuneri, dar prima temă ar trebui să fie situația de la Săftica legată de cazare.

Acolo nu s-au îndeplinit niște angajamente în sensul că există restanțe de șapte-opt luni la plata chiriei. La un moment dat, s-au făcut plăți pentru vreo două luni, după care s-a sistat tot.

Ne-am întors practic în același punct din urmă cu ceva timp. Singurul lucru care mă interesează este să fie bine clubului, să trăiască, să se întoarcă în Liga 1 și să am din nou prilejul să vin pe un nou stadion la meciuri importante jucate de Dinamo", a spus Ionuț Negoiță, pentru Prosport.

În acest moment, Ionuț Negoiță deține o parte din terenul de la Săftica, unde se află spațiile de cazare pe care jucătorii le folosesc când se află în cantonament.

Clubul Dinamo este astfel nevoit să-i plătească o chirie lunară omului de afaceri, care în acest moment nu a mai fost achitată de mai multe luni, după spusele acestuia.

Ionuț Negoiță a mai declarat și în trecut că s-ar implica financiar la Dinamo, însă numai dacă stadionul cel nou din Ștefan cel Mare ar fi finalizat.

Eugen Voicu: “Îi acordăm încredere 100% lui Ovidiu Burcă”

Acțiunile SC Dinamo 1948 S.A. au fost preluate de la Lotus Perfect Product SRL (72,7758%) și de la Asociația “Peluza Catalin Hildan” (8%).

În urma acestor acorduri, Eugen Gheorghe Voicu și Andrei Nicolescu, reprezentanții noului acționar majoritar, vor coordona un proiect integrat de reorganizare, care va fi orientat, în prima etapă, către trei obiective:

  • elaborarea si aprobarea unui nou plan de reorganizare;
  • asigurarea condițiilor materiale și financiare necesare susținerii performantei sportive în vederea calificării în play-off;
  • îndeplinirea procedurilor și condițiilor necesare obținerii licenței pentru sezonul următor.

Eugen Gheorghe Voicu, președinte al Consiliul de Administrație în Red&White 2022 Management, i-a liniștit pe fanii dinamoviști și a dat asigurări că există soluții pentru depășirea problemelor de ordin financiar.

Totodată, Eugen Voicu a anunțat că antrenorul Ovidiu Burcă va primi toată încrederea până la finalul sezonului.

  • Dinamo ocupă locul 9 în Liga a 2-a. Luni, 27 februarie, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 1, Dinamo va juca împotriva Unirii Constanța, pe arena Arcul de Triumf.

"(n.r. - despre preluarea pachetului de acțiuni) Vine din dorința de a ajuta brandul Dinamo să se relanseze. Cred că vom avea o abordare cu totul nouă în piață. Am cumpărat la același preț și acțiuni de la suporteri. Suporterii vor încasa banii pe acțiuni și la rândul lor vor vira către club acea sumă.

Suporterii sunt minunați, suporterii clubului Dinamo sunt probabil cei mai pasionați suporteri pe care îi are o echipă de fotbal în România. Recunosc că am avut această strângere de inimă în a semna și nu a fost o decizie ușoară.

Nu este pe moarte clubul Dinamo și cred că există soluții pentru relansarea lui. Ne dorim să fie aproape de noi orice fostă glorie a clubului. Una dintre reguli este aceea că trebuie să fie o administrare ca a oricărui alt business, pe reguli clare, după competențe.

Sigur că da, îi acordăm 100% încredere. Am avut discuții cu domnul Badea, care a fost un suport important în finalizarea acestei tranzacții", a spus Eugen Voicu pentru Pro TV.

Dinamo nu a reușit să rezolve problemele financiare, după ce planul de reorganizare a clubului a fost respins de către instanță.

Clubul Dinamo se află în insolvență din iunie 2021. În această vară, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și administratorul special Vlad Iacob au căutat investitori importanți, dar n-au ajuns la niciun acord. 

Etichete: ionut negoita , patron dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

De neînțeles! Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi după ce a fost cel mai bun cu Real Madrid. A atins de 3 ori mingea

Primul transfer al FCSB-ului pentru Champions League! Când face vizita medicală + Salariul jucătorului

Și-a anunțat plecarea imediat după ultimul meci al sezonului: ”Mă duc undeva unde sunt dorit”

Citeşte şi

A ieșit din fotbal și i-a ”explodat” averea! Fostului conducător de la Dinamo îi priește în afaceri

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină