Nistor nu ajunge la FCSB

"Nu am mai dat niciodată trei pase de gol!" Anunțul lui Nistor după prestația superbă din meciul cu Chiajna

07.04.2018, 22:56
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Dinamo - Concordia 3-1. Formația din "Ștefan cel Mare" a făcut instrucție cu gruparea ilfoveană, care a jucat extrem de slab. Dan Nistor a fost eroul "câinilor". Mijlocașul a pasat la toate golurile reușite de roș-albi și a fost MVP-ul partidei. Internaționalul român a arătat o formă de invidiat și a demonstrat că merită să poarte banderola lui Dinamo. 

"Mă bucur că am câştigat, că am putut să îmi ajut echipa. Sper ca acest lucru să se întâmple şi etapa viitoare. Eu v-am spus şi etapa trecută, la Botoşani, că meciul cu Juventus a fost o întâmplare. Nu am mai dat niciodată trei pase de gol într-un meci. Mi-ar fi plăcut să le dau în play-off, dar asta e. La anul nu o să mai comitem aceleaşi greşeli. Eu sunt mulţumit de cum am jucat, sper să cresc de la meci la meci şi să îmi ajut echipa. Am învăţat să lovesc mingea cu ambele picioare, pe maidan, în curtea şcolii", a spus Dan Nistor la finalul partidei.

Dan Nistor nu ia în calcul să plece de la Dinamo la finalul sezonului, deși viitorul nu se anunță deloc roz la clubul din "Ștefan cel Mare". "Mai am doi ani contract, normal că rămân la Dinamo. O să vedeţi că la vară nu e cum spun unii. Ni se cântă prohodul, dar nu va fi deloc aşa", a spus căpitanul lui Dinamo.

Dan Nistor a revenit în "Ştefan cel Mare" la începutul anului, de la CFR Cluj. S-a impus rapid ca titular şi a fost aproape în fiecare partidă cel mai bun om al "câinilor", indiferent dacă aceştia au câştigat sau pierdut. În plus, mijlocaşul este apreciat enorm de suporteri, în special pentru faptul că luptă până la epuizare pentru fiecare minge.

Etichete: dinamo , concordia , dan nistor , dan nistor dinamo , nistor mvp


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Borussia Dortmund - PSG 1-0, ACUM, Digi Sport 1. Fullkurg a deschis scorul împotriva Parisului!

Parma a promovat în Serie A, iar Dennis Man a avut doar două cuvinte de spus

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Video Lovitura primită de PSG în prima repriză a meciului cu Borussia Dortmund

Citeşte şi

Promisiunea lui Zeljko Kopic pentru suporterii lui Dinamo înaintea meciului crucial cu ”U” Cluj

Video Acuzații de blat în SuperLiga! Dinamoviștii au răbufnit: ”Corect meci, nu?”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă