Dragoş Nedelcu s-a refăcut după accidentare

Video "Nu am mai văzut aşa ceva în fotbal". Faza care l-a scos din sărite pe Becali şi i-a semnat sentinţa lui Nedelcu

13.03.2019, 22:09
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Dezamăgit de rezultatul din meciul FCSB - Viitorul, câştigat de constănţeni cu 2-1 pe Arena Naţională, dar mai ales de prestaţia unora dintre elevii lui Mihai Teja, Gigi Becali a anunţat că va renunţa la 6 jucători, la finalul sezonului.

Printre cei aflaţi pe lista neagră a patronului se numără şi Dragoş Nedelcu. Deşi Ilie Dumitrescu a sărit în apărarea mijlocaşului, Becali a explicat într-un dialog cu fostul internaţional, la "Digi Sport Special", motivul pentru care soarta fotbalistului de 22 de ani a fost deja pecetluită.

"Ilie, m-a supărat prea tare Nedelcu. Am fost supărat ca niciodată. Cum să-l laşi pe Ianis (Hagi - n.r.) să facă ce vrea pe acolo? E adevărat că Ianis e jucător tehnic, dar prea l-a lăsat să facă ce vrea.

Cel mai mult m-a deranjat la o fază la care Ianis a căzut de lângă Nedelcu şi Moruţan, apoi s-a ridicat şi a luat şi mingea. Ei se uitau la el. Chiar aşa, să se ridice şi să plece cu mingea de lângă doi?

Aia m-a deranjat, în rest nu aveam nimic cu el. Faza aia m-a deranjat. Am înţeles, Ianis e bun, e jucător de anvergură, dar chiar aşa, să se ridice şi să plece de lângă doi? Ce, eşti de plastilină?

Nedelcu a fost educat să ce? Să spună "hai, te rog frumos, Ianis, că ai fost prietenul meu, am fost colegi, eu te las să treci"? Cum e posibil aşa ceva?", a tunat Becali, la Digi Sport.

Faza la care se referă finanţatorul vicecampioanei s-a petrecut chiar în startul partidei, în minutul 8, în jumătatea de teren a echipei lui Mihai Teja. Acţiunea căpitanului de la Viitorul s-a încheiat imediat după ce i-a depăşit pe Nedelcu şi Moruţan, prin faultul lui Iulian Cristea, care a scăpat de avertisment, deşi ar fi meritat cartonaşul galben.

"Nu am mai văzut în fotbal aşa ceva, eu nu am mai văzut fază ca asta", a fost concluzia lui Gigi Becali.

Etichete: gigi becali , meciuri liga 1 , dragos nedelcu , meciuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Țara care își mută capitala pentru că actuala se scufundă în mare. Pentru asta, se construiește un oraș de la zero

Indonezia se pregătește să își mute capitala din Jakarta în Nusantara, aflat încă în construcție. Noul oraș va costa 35 de miliarde de dolari și nu va fi finalizat până în 2045. Decizia a fost luată din cauza crizei climatice, deoarece Jakarta se scufundă ușor-ușor în mare, scrie Business Insider.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Suprinzător! Anunțul lui Gigi Becali despre jucătorul de la FCSB căruia ”îi plătește salariul degeaba de 3 ani”

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

După ce FCSB a câștigat titlul, Giani Kiriță a făcut un anunț neașteptat

Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu îl dă afară. Ioan Varga a confirmat: ”Nu-l vrea”

Citeşte şi

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

”Asta mai lipsea. Să-l felicit eu pe Becali”. De ce a refuzat să laude FCSB-ul pentru titlul câștigat

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”