Edi Iordănescu / Foto: captură Digi Sport

Video Exclusiv "Nu cred că se va întâmpla!". De ce este văzută cu scepticism numirea lui Edi Iordănescu la FCSB

articol scris de Digi Sport
18.08.2021, 08:07
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Edi Iordănescu negociază cu Gigi Becali preluarea băncii tehnice de la FCSB, însă antrenorul pune mai multe condiții pentru a se asigura că patronul îi va respecta munca și nu va interveni asupra deciziilor sale.

"Cred că nu se va întâmpla!". De ce este văzută cu scepticism numirea lui Edi Iordănescu la FCSB

Bogdan Stelea, fostul mare portar al naționalei, nu crede într-o posibilă colaborare între Edi Iordănescu și Gigi Becali, oferind exemplu negocierile precedente dintre antrenor și CFR Cluj, când acesta a refuzat să rămână la ardeleni, deși câștigase titlul în Liga 1.

În schimb, Gigi Becali a spus răspicat că îi va accepta toate condițiile puse de Iordănescu Jr. și nici nu va mai vorbi în presă despre echipa sa.

"Cunoscându-i pe amândoi... în ultima perioadă am asistat și la negocierile pe care Edi le-a dus cu cei de la CFR și știm că e destul de strict în a-și impune punctul de vedere, tind să crede că n-o să se întâmple. Doar dacă domnul Gigi Becali va accepta toate condițiile lui Edi...", a declarat Bogdan Stelea, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

VIDEO Bogdan Stelea, despre posibilitatea ca Edi Iordănescu să meargă la FCSB

Gigi Becali, despre contractul lui Edi Iordănescu: ”I-am spus că echipa este a lui”

Dacă Becali va decide să-l demită pe antrenorul care a câștigat titlul în sezonul precedent cu CFR Cluj, acesta va trebui să-i plătească jumătate de milion de euro.

„El mi-a spus mie că va vorbi cu mine luni și marți nu mai am voie să-l sun. Mi-a spus că dacă vreau, vorbim luni, dar după, de marți, nu mai vorbim. A pus asta în contract. Așa am hotărât. Mi-am dat seama că sunt nebun. N-am ce să-i cer, știu sigur că va face. Nu i-am cerut nimic, are echipă. El trebuie să ia campionatul. Eu i-am că echipa este a lui. Trebuie să îmi valorifice jucătorii tineri. Nu știu cum face. Atât!

Contractul e făcut pe nouă luni. 500.000 de euro dacă reziliez contractul unilateral. Dacă-l dau afară, trebuie să plătesc. Are dreptul să reziliere unilateral, dacă-i cer ceva. A spus că discutăm de clauze după nouă luni. El vrea 100.000 pentru campionat.

Are salariul pe care îl avea la CFR. Dacă vrea el să-l ridice, să-l ridice. I-am făcut tot, tot, tot. El va fi proprietarul echipei. I-am spus lui Argăseală să bage tot ce vrea el în contract”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: liga 1 , bogdan stelea , edi iordanescu , gigi becali , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv A fost la un pas de EURO 2024, dar acum trăiește momente grele

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă