Gigi Becali și Zdenek Ondrasek / Foto: Colaj Sport Pictures

”Nu este de mirare!” Gigi Becali, luat în vizor de presa din Cehia după ce a anunțat că vrea să rezilieze înțelegerea cu Ondrasek

articol scris de Digi Sport
29.07.2021, 12:05
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Gigi Becali a anunțat recent că ar dori să îi rezilieze contractul jucătorul ceh, Zdenek Ondrasek, care a semnat contractul cu FCSB în urmă cu doar câteva zile.

Patronul de la FCSB este luat în vizor în presa din Cehia după ce a făcut această afirmație cu privire la fostul internațional ceh.

Gigi Becali, luat în vizor de presa din Cehia

Clubul va rezilia după doar două meciuri. Controversatul patron de la FCSB, Gigi Becali, vrea să îl dea afară”, a fost primul paragraf al cehilor de la Sportyzive.

Jurnaliștii cehi sunt de părere că ultima decizie luată de Gigi Becali nu este deloc ceva ieșit din comun pentru patronul clubului bucureștean. Cehii au enumerat mai multe episoade în care finanțatorul roș-albaștrilor cunoscut, spun ei, ”pentru deciziile nebunești”, a făcut mai multe alegeri controversate.

În primul rând, cehii au făcut aluzie la trecutul patronului de la FCSB care s-a implicat activ în politică, dar și în lumea afacerilor.

Apoi, jurnaliștii din Cehia, au dat ca exemple încăpățânarea lui Becali de a cumpăra mai mulți jucători pe același post, faptul că se implică în ceea ce privește managementul echipei, dar și povestea cu transferul lui Bălașa căruia i-ar fi oferit 25 de mii de euro pentru a pleca la Universitatea Craiova.

FCSB este condusă de controversatul patron, Gigi Becali, cunoscut pentru deciziile nebunești și pentru controverse. De exemplu, politician, om de afaceri și patron de club, toate într-o singură persoană, a cumpărat la un moment dat trei fundași stânga într-o singură perioadă de transferuri, deși prelungise deja cu doi jucători. De asemenea, se implică activ în schimbările efectuate în timpul partidelor și chiar și în ceea ce privește partea tactică.

Becali l-a umilit și pe fostul căpitan de la FCSB, Mihai Bălașa, pe care nu l-a plăcut deloc și căruia i-a oferit 30 de mii de euro pentru a accepta transferul la echipa rivală, Universitatea Craiova. Astfel, nu este de mirare că aventura în România a fostului internațional ceh, supranumit Kobra, s-a sfârșit înainte de a începe cu adevărat”, au scris cei de la Sportyzive.

Gigi Becali, pregătit să scape de Zdenek Ondrasek

Gigi Becali l-a criticat după primul meci pe Zdenek Ondrasek, acel 0-0 de la Botoșani, dar părea că revine la sentimente mai bune. Atacantul ceh a intrat și în victoria clară în fața Universității Craiova cu 4-1, iar patronul de la FCSB nu l-a mai pus la zid.

Însă, Gigi Becali a făcut câteva mutări neașteptate - l-a achiziționat pe Andrei Dumiter de la Sepsi, iar apoi l-a cedat pe Ionuț Vână la schimb cu doi atacanți, Ivan Mamut și Andrei Burlacu.

De aceea, patronul vicecampioanei este gata să renunțe la Ondrasek

”Am patru atacanți de careu acum și trebuie să văd la cine renunț, cred că-l reziliem pe Ondrasek”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Atacantul de 32 de ani venise în această vară liber de contract de la Viktoria Plzen. El mai are contract până anul viitor - a bifat doar 68 de minute pentru echipa lui Dinu Todoran.

Etichete: gigi becali , fcsb , zdenek ondrasek


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația

Citeşte şi

Teodora a spus tot! Cum a trăit Mihai Stoica câștigarea campionatului cu FCSB, după 9 ani de pauză

Exclusiv ”Ce a avut FCSB anul acesta în plus?”. Fostul jucător al roș-albaștrilor a rostit doar trei cuvinte

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”