Esi Iordănescu la meciul Sepsi - Gaz Metan Mediaș / Foto: Sport Pictures

"Nu-mi place să pronunț cuvântul". Edi Iordănescu, categoric după Sepsi - Gaz Metan 0-1: "Pe președinte l-am certat pe unde l-am prins"

10.11.2019, 18:46
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

VIDEO Sepsi - Gaz Metan Mediaș 0-1 | După două remize, a venit și victoria pentru Gaz Metan Mediaș, chiar pe terenul lui Sepsi. Succesul e cu atât mai important cu cât echipa din Covasna era redutabilă pe teren propriu, cu doar două înfrângeri în acest sezon.

"Să analizăm aşa, şi noi am pierdut foarte multe puncte pe final de jocuri şi aveam nevoie de puţină şansă. Nu neapărat că am câştigat cu şansă, pentru că, din punctul meu de vedere, noi am avut ocaziile mari, am avut două bare, singur cu portarul, tot în repriza a doua.

În primul rând, nu traversăm cea mai bună formă a noastră, chiar dacă nu am pierdut în ultimele două meciuri. Am avut neşansă foarte multă cu egalul de la Chindia, în minutul 87, care s-a dovedit că face faţă unor adversari foarte puternici, cum e Craiova. În ultimul meci, cel cu Hermannstadt, am avut neşansă, am lovit bara, la 1-1, am avut şi un penalty nedat la 0-0, dar aparţin trecutului.

Astăzi am venit cu energie şi echipa s-a pregătit foarte bine şi a jucat pe terenul unei echipe foarte bune, bine organizată, care a pierdut foarte greu, care e foarte pragmatică, intensă, cu agresivitate acasă, dar echipa mea a răspuns foarte bine. Am avut foarte multe momente bune de joc, am pus presiune pe construcţia lor, am avut şi noi intensitate defensivă, când am avut mingea, am construit, am fost pozitivi.

Din partea noastră au fost mai multe momente de iniţiativă şi cred că rezultatul e unul total just. E bine că am deblocat această stare de presiune. L-am pierdut pe Buş, noi 16 etape am jucat fără al doilea atacant şi am improvizat din nou, dar e bine că echipa a răspuns bine", a explicat Edi Iordănescu.

Sepsi - Gaz Metan Mediaș 0-1 | Edi Iordănescu: "Avem al treilea cel mai mic buget"

Medieșenii s-au confruntat cu probleme grave financiare, însă în cele din urmă au venit și veștile bune. Echipa va ieși din insolvență până la finalul anului.

"Eu nu am teamă de competiţie, teama mea a fost - nu îmi place să pronunţ cuvântul ăsta, dar e adevărul - dar să nu mi se accidenteze jucătorii, să nu avem suspendaţi prea mulţi pentru că noi, dacă vă uitaţi pe situaţia financiară a clubului, suntem al treilea cel mai mic buget. E greu. Şi eu mi-aş fi dorit mai mulţi bani, să mai aduc doi-trei jucători.

Preşedintele, săracu, l-am certat de câte ori l-am prins, dar l-am înţeles pentru că nu el aduce bani, el a stat numai prin tribunale, s-a luptat pentru club, a fost alături de echipă în cele mai grele momente. Din păcate, nu toate promisiunile au fost duse până la capăt, mă refer la un sponsor. Dar asta este, ne-am descurcat.

Nu uitaţi că am plătit datorii din trecut, am vândut vreo 6-7 jucători, au mai plecat alţi 6-7 şi am încercat aşa cum am putut. Eu am experienţa a două sezoane şi ştiu că această competiţie e lungă şi ştiu că nu trebuie să te uiţi la adversari şi să te uiţi în curtea ta, pentru că dacă tu produci punctele de care ai nevoie, nu ai cum să nu fii în primele şase", a spus Iordănescu.

Gaz Metan Mediaș, amical cu echipa lui Ronaldo

Medieșenii sunt acum pe loc de play-off și vor să rămână acolo. Pentru asta, trupa lui Edi Iordănescu va disputa un amical cu echipa patronată de brazilianul Ronaldo.

"Trebuie să luăm pas cu pas şi să avem mentalitate corectă. Acum vom face o deplasare în Spania pentru un amical cu Valladollid, o experienţă unică pentru echipă, cu riscul de a nu trata pauza asta competiţională ca şi linie metodică, vom sta pe avioane, e greu, dar trebuie să pregătim bine această pauză şi joc cu joc. Trei puncte acasă cu Botoşani şi apoi vom vedea dintr-un unghi şi mai pozitiv ce urmează", a precizat Iordănescu.

VIDEO cu rezumatul meciului:

Etichete: gaz metan medias , sepsi , edi iordanescu , sepsi gaz metan medias


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de mahmureală a primit o veste devastatoare de la medici.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum a numit-o Talpan pe FCSB, după ce campioana României a făcut demersurile pentru a juca în Ghencea în preliminariile UCL

Exclusiv Cum a ratat Marius Niculae revenirea la Sporting. Motivul e unul neașteptat: ”Trecusem și vizita medicală”

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

Reacția lui Dan Șucu, după întâlnirea avută cu Marius Șumudică

Citeşte şi

Farul - Sepsi, LIVE VIDEO, de la ora 20:00, Digi Sport 1. Cu o victorie, ”Marinarii” urcă pe locul 2

Exclusiv A fost la un pas de EURO 2024, dar acum trăiește momente grele

PEROZFiica lui Ion Țiriac și-a arătat silueta perfectă într-o rochie extrem de decupată, dar și în costum de baie. "Zile magice" și relaxare

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună