Florinel Coman, deranjat că a fost înlocuit de Nicolae Dică

"Nu o să fie fotbalist mare dacă face asta!" Becali l-a desființat pe Coman, după umilința cu Sepsi

06.12.2018, 13:29
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Video Sepsi - FCSB 4-2. Gigi Becali a pus la zid pe toată lumea după ce echipa sa a fost umilită la Sfântu Gheorghe. Nicolae Dică și jucătorii nu au scăpat de criticile finanțatorului.

Dacă imediat după meci, dintre fotbaliști, Bogdan Planic și Mihai Bălașa au fost principalele ținte, a doua zi Gigi Becali și-a vărsat nervii pe Florinel Coman. Finanțatorul FCSB l-a acuzat pe "Mbappe de România" că nu se supune regulilor impuse de Nicolae Dică.

"Coman, în continuare cred că e mai talentat decât Man. Dar el stă în neascultare. Neymar e mai mare decât Coman? Messi e mai mare decât Coman? Ronaldo e mai mare decât Coman? Păi n-am văzut pe niciunul că dă gol din corner. Că ei sunt fotbaliști mari. Dar toți ascultă antrenorul. Man văd că ascultă de antrenor și mai sunt câțiva. Teixeira ascultă, Tănase ascultă. Dacă nu ascultă toți, nu iese ce trebuie. Man ce să facă singur? Nu poate câștiga la infinit de unul singur", a spus Gigi Becali la Pro X.

Becali îi mai reproșează lui Florinel Coman că vrea să dea gol și din corner. În acest sezon, Florinel Coman a reușit să înscrie direct din corner chiar în derby-ul cu Dinamo. 

"Din moment ce dai mereu la poartă din corner, e clar că nu asculți antrenorul. A dat o dată Ianis, a dat Coman, dar n-ai cum să dai mereu. Tu vrei să dai gol din corner, e neascultare. Nu ai cum să dai din corner gol. A dat Ianis că a scăpat portarul mingea. Cum să distrugi echipa, să vrei să dai gol din corner că ești tu șmecher. Nu am nevoie să dai gol, am nevoie să stai în ascultare. Anarhie, acum toți cu Facebook-ul asta, toți vor să fie șefi. Neascultarea e păcatul diavolului. Dică trebuie să știe să dea militaria jos, nu toți sunt făcuți pentru asta. Ceea ce face la antrenament, jucătorii nu fac. Degeaba știe el fotbal. Nu iese ceea ce trebuie dacă nu asculţi de antrenor. Meme mi-a zis că Dică ştie mai mult fotbal decât toţi antrenorii care au fost pe la noi, dar el nu e ascultat de jucători", a mai spus Gigi Becali.

Florinel Coman l-a criticat public pe Nicolae Dică 

Florinel Coman a sărit la gâtul propriului antrenor, Nicolae Dică, după ce acesta l-a folosit doar în repriza a doua a derby-ului cu Dinamo, de etapa trecută, încheiat la egalitate, 1-1, şi l-a înlocuit la pauză în precedentul meci disputat de FCSB, 1-0 contra Astrei, pe teren propriu. "E haos. Ar trebui să se facă un 11 şi să se dea continuitate. Dacă joci două meciuri, apoi eşti scos la pauză, iar intri, iar eşti scos, ne este greu. Suntem şi jucători tineri şi nu ne pică foarte bine. Pe oricine deranjează când e scos la pauză, nu numai pe mine, trebuie să fim mai bine pregătiţi psihic. Aşa fac echipele puternice din Europa, merg pe un nucleu şi de aia au rezultate", a declarat atacantul FCSB-ului.

Etichete: nicolae dica , gigi becali , fcsb , florinel coman


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

”Zmeu în campionat, invizibil la națională”. Cel mai dur atac la Florinel Coman: ”Nu e în măsură să aleagă”

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă