Gigi Becali, patronul FCSB / Foto: Sport Pictures

”Nu pot să-l țin cu forța!” Ce spune Gigi Becali despre decizia lui Toni Petrea de a pleca de la FCSB

articol scris de Digi Sport
20.05.2021, 08:32
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Contractul lui Toni Petrea la FCSB va expira la finalul acestui sezon, iar tehnicianul nu a vrut să prelungească înțelegerea deși i s-a propus acest lucru din partea oficialilor roș-albaștrilor.

Toni Petrea a anunțat că va pleca de la FCSB pentru că nu și-a îndeplinit obiectivul din acest sezon, titlul.

Gigi Becali, despre plecarea lui Toni Petrea: ”Nu pot să-l țin cu forța!”

După ce a aflat că Petrea nu vrea să își prelungească mandatul la formația roș-albastră, Gigi Becali nu a pierdut timpul și a început să îi caute un înlocuitor antrenorului.

Finanțatorul FCSB-ului a anunțat că următorul antrenor al echipei va fi nimeni altul decât Marius Șumudică.

Despre plecarea lui Petrea, Gigi Becali a declarat că i-a cerut antrenorului să se gândească și să ia o decizie în zilele următoarea, mai ales că nu el a fost vinovat de ratarea titlului, ci gafele portarului Andrei Vlad și erorile de arbitraj.

Ieri, m-a sunat MM și mi-a zis că Toni Petrea nu mai vrea să continue. I-am spus să se mai gândească, o trece o noapte și poate se răzgândește. Azi am vorbit cu MM, a dat pe speaker și am zis 'Băi, spune-i, n-are rost, are familie'.

Am pierdut campionatul aiurea, trebuia să-l câștigăm. A pierdut Vlad mingea aia aiurea și Colțescu când a scos-o din poartă. A zis că nu, că nu vrea să rămână. Nu pot să-l țin cu forța pe Toni Petrea”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Toni Petrea, despre colaborarea cu Gigi Becali: ”Se fac tot felul de speculații, nu am ce să lămuresc!”

Legat de viitorul său profesional, dar și rugat să comenteze cu ce gânduri pleacă de la FCSB, mai ales după relația tumultoasă cu Becali, Petrea a fost destul de rezervat.

Termin contractul la finalul acestui sezon. Mi s-a propus prelungirea, dar e mai bine să mă opresc pentru că nu mi-am îndeplinit obiectivul.

A fost o experiență interesantă și utilă din toate punctele de vedere. Echipa a arătat foarte bine, am dominat mare parte din campionat, cu cel mai bun atac, evoluții printre cele mai bune ale unor jucători din ultimele sezoane, cum ar fi cazul lui Tănase, golgheterul României, Moruțan, plus cel mai mare transfer al unui român în străinătate (n.r. - Dennis Man la Parma)

Cât despre domnul Becali, dânsul e patron, dânsul decide, poate peste o săptămână sau două va spune că nu mai ține echipa! Se tot fac speculații, nu am ce să lămuresc”, a încheiat Toni Petrea.

Etichete: marius sumudica , gigi becali , toni petrea , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Exclusiv A antrenat-o în două rănduri pe FCSB, dar nu a luat titlul. Mesajul transmis după ce roș-albaștrii au devenit campioni

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă