Steliano Filip / Foto: Sport Pictures.

Exclusiv "Nu prea am jucat cu el" Steliano Filip a lucrat 7 luni cu noul antrenor al lui Dinamo, iar acum l-a descris

articol scris de Digi Sport
02.12.2023, 10:59
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Sâmbătă dimineața, 2 decembrie, Dinamo l-a prezentat în cadrul unui eveniment organizat la baza sportivă de la Săftica pe noul antrenor al echipei, Zeljko Kopic (46 de ani).

Steliano Filip a lucrat jumătate de an cu Zeljko Kopic

Steliano Filip și Zeljko Kopic au lucrat împreună la Dinamo Zagreb, însă fotbalistul român a evoluat doar 7 meciuri sub comanda sa. Întrebat despre noul tehnician al lui Dinamo, fostul căpitan al "Câinilor" a fost sincer și i-a făcut un portret rapid croatului.

"Sincer, am aflat tot din presă. Este un antrenor bun, exigent și cred că va face o treabă bună la Dinamo. Este foarte bine organizat și se preocupă de ambele faze. Pe partea fizică lucrează cel mai mult.

Cred că este cel mai dificil antrenor pe care l-am avut. L-am prins, în schimb, pe Dorinel Munteanu. Nu vreau să îmi dau mult cu părerea, am spus în mare.

Impune respect, disciplină la echipă și cred că asta îi trebuie lui Dinamo acum. Am evoluat, dar nu prea am jucat cu el (n.r. râde). Am avut și ceva probleme cu kilogramele în perioada dânsului și până m-am adaptat nu a mai fost el la echipă", a spus Steliano Filip, la Digi Sport Matinal.

Din ianuarie 2023, Steliano Filip joacă în Ungaria, la Mezokovesd, unde în partea a doua a sezonului trecut a evoluat de 17 ori, în toate competițiile, iar echipa a terminat pe locul 7 în clasament. În sezonul actual, românul are 8 jocuri disputate, în 11 etape.

Ce a spus Kopic în momentul prezentării la Dinamo

Tehnicianul născut la Osjek a spus că i-a fost la fel de greu și în Cipru, atunci când a antrenat pe Pafos, iar în acel moment a reușit să ducă echipa la jumătatea clasamentului.

Dinamo, în SuperLigă, ar mai avea de disputat patru meciuri în sezonul regulat, anume Sepsi, U Cluj, Botoșani și Voluntari, plus meciul de Cupă cu Oțelul.

Vreau să spun că acest post este important pentru mine. Mulțumesc pentru eforturi. Este o enormă responsabilitate pentru mine. Cel mai important lucru pentru mine este să schimb în bine ceva la echipă. Acum totul ține de mine. Cade în sarcina mea să dau tot ce am acumulat în slujba acestei echipe, să-mi pun în practică ideile.

Am văzut câteva meciuri, știu ce înseamnă Dinamo pentru suporteri. E diferit când vii aici să lucrezi cu echipa. Dinamo nu înseamnă poziția asta din clasament. E un privilegiu să antrenez o echipă de genul acesta. Am mai avut o situație de acest gen, la Pafos, în Cipru. Am dus echipa până la mijlocul clasamentului. O să încerc să dau aceeași energie la Dinamo.

Am mai jucat aici contra celor de la FCSB. Sunt terenuri bune, stadioane. Am respect pentru toată lumea din club, pentru că știu că situația e complicată.

Îmi dau seama ce înseamnă Dinamo pentru suporteri. Sper să readucem succesul aici. E dificil să vorbesc de puncte la primul meci. Vreau să văd atmosfera din vestiar. Vreau să pregătesc meciul cu Sepsi”, a declarat Kopic la conferința de presă în care a fost prezentat.

Etichete: dinamo , croatia , dinamo zagreb , superliga , steliano filip , zeljko kopic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

De neînțeles! Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi după ce a fost cel mai bun cu Real Madrid. A atins de 3 ori mingea

Primul transfer al FCSB-ului pentru Champions League! Când face vizita medicală + Salariul jucătorului

Și-a anunțat plecarea imediat după ultimul meci al sezonului: ”Mă duc undeva unde sunt dorit”

Citeşte şi

Cele 4 vedete pe care FCSB le va menaja cu Rapid

Exclusiv Titular în premieră în 2024. Pe cine se va baza Kopic la ”finala” Dinamo - Csikszereda

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină