Dan Alexa ar putea fi noul antrenor al Rapidului / Foto: Captură Digi Sport

Nu se dă plecat! "Alexa a fost suspendat 4 zile de Astra şi amendat pentru un mail trimis la club"

10.10.2019, 12:26
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Dan Alexa, 40 de ani, nu acceptă să plece de la Astra doar pentru că aşa i s-a cerut. Şi solicită, dacă va fi dat afară, să i se plătească salariul până la finalul contractului pe care îl are. Miercuri, oficialii echipei din Giurgiu anunţau înlocuirea lui cu Bogdan Andone.

Astra a plecat în această dimineaţă la Curtea de Argeş pentru un minicantonament, dar lotul nu a fost însoţit de niciun antrenor. Clubul a anunţat că lui Alexa i-a fost suspendat contractul până la o înţelegere amiabilă, iar Anamaria Prodan, impresarul său, a afirmat astăzi, la Pro X, că "Dan a fost suspendat 4 zile şi amendat pentru un mail pe care l-a trimis la club".

Cert este că antrenorul care a condus până acum echipa din Giurgiu nu a mers cu echipa, iar la cantonament va ajunge Bogdan Andone. Miercuri seară, la Digi Sport Special, Dan Alexa a fost ferm când a susţinut că nu vrea să părăsească postul în orice condiţii.

Dan Alexa nu vrea să demisioneze de la Astra

"Eu sunt antrenorul principal al Astrei și trebuie să fiu mâine la echipă pentru că am niște obligații contractuale. Nu am semnat nimic. Cred că experiența de antrenor de fotbal a ajuns o bătaie de joc. Mulți stau cu capul jos și au ajuns slugile tuturor. Pe mine nu m-a anunțat nimeni că nu mai sunt antrenorul Astrei. Eu mă prezint la program, din punctul meu de vedere este jenant.

Pentru faptul că îmi respect meseria, vreau să se respecte și contractul. Nu pot să fiu bătaia de joc. De trei săptămâni patronul mă batjocorește că nu știu să fac echipa. Mă face să mă gândesc serios la generația care vine după mine", a declarat Alexa la "Special".

"Se vor căuta motive: am barba mare, m-a bătut o femeie. Fotbalistic, nimic. Am în contract niște obiective din care nu m-am abătut", a mai spus el.

Comunicatul Astrei după ce în presă a apărut informaţia că Anamaria Prodan a împrumutat Astra cu 300.000 de euro

"Cu privire la informațiile apărute în spațiul public referitoare la relația impresarei Ana Maria Prodan cu clubul nostru dorim să facem următoarele precizări:
- singura sumă de bani virată de aceasta în contul clubului a fost de 50.000 euro, sumă care a avut o destinație precisă, în urma discuțiilor comune, pentru rezolvarea situației lui Gabi Tamaș, suma regăsindu-se în actele perfectate.- nu există niciun fel de alte sume de bani în discuție, cele vehiculate în presă (privitoare la un împrumut de 300.000 euro) neavând vreun suport real.
- presiunile exercitate prin intermediul mas-media nu fac altceva decât să ducă situația într-o zonă de polemică, pe care clubul Astra a încercat să o evite și când antrenorul Dan Alexa a demisionat și când mandatul său a fost 'perturbat fizic'", se arată în comunicatul remis de clubul giurgiuvean.

Etichete: antrenor astra , dan alexa , anamaria prodan , bogdan andone


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Costel Gâlcă a făcut toate calculele înaintea derby-ului cu FCSB. De ce este cel mai greu meci al oltenilor

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

Foto Afacerea de 10 milioane de euro de la Arena Națională de care s-a ales praful

Nu a mai jucat de nouă luni, iar Carlo Ancelotti l-a anunțat titular: ”Suntem cu toții încântați”

Citeşte şi

Exclusiv ”M-a sunat domnul Șumudică”. Patronul din SuperLiga a dezvăluit totul: ”Eram în pământ”

Mihai Stoica a reacționat, după ce Botoșani a scăpat de locurile retrogradabile: ”Viața mea o împart”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vine pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”