Gino Iorgulescu si Răzvan Burleanu / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Nu se înghit, dar sunt gata să îngroape securea războiului. Întâlnire importantă la sediul FRF

articol scris de Digi Sport
12.08.2020, 12:15
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Astăzi este programată la sediul FRF o întâlnire importantă, în care se discută un acord între Federaţie şi LPF pe tema Protocolului Medical în fotbalul românesc, document care să fie înaintat Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Sportului.

Cele două organisme din fotbalul nostru nu se află în cele mai bune relaţii, dar sunt nevoite să colaboreze pentru ca sezonul viitor să nu ne mai confruntăm cu situaţia dezastruoasă declanşată de amânarea pe bandă rulantă a meciurilor.

FRF şi LPF discută un nou Protocol Medical pentru fotbalul românesc

"Scopul nostru comun este să găsim modalităţile prin care meciurile să se poată disputa, nu ca una dintre echipe să piardă cu 3-0.

Normal că se poate ajunge şi acolo, dar sperăm să găsim cele mai bune variante, iar testările să fie făcute în aşa fel încă meciurile să se poată disputa, iar sănătate oamenilor să fie protejată", a declarat Justin Ştefan pentru Digi Sport.

Din partea federaţiei, grupul de lucru va fi condus de secretarul general al FRF, Gabriel Bodescu.

Protocolul Medical UEFA, model pentru fotbalul românesc

În principiu, FRF şi LPF au ca model Protocolul Medical al UEFA, pus în practică în această perioadă de disputare a meciurilor din UCL şi UEL, sezonul 2019-2020.

Un exemplu concret este cel al lui Atletico Madrid, care are doi jucători testaţi pozitiv, dar care va putea disputa meciul cu Leipzig, joi, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1

FRF şi LPF discută calendarul competiţional al Ligii 1, sezonul 2020-2021

Tot în cadrul discuţiei de la FRF va fi stabilit şi calendarul competiţional pentru sezonul 2020-2021, unul în care socotelile se vor face pentru 16 echipe, atâtea câte s-au votat în Comitetul Executiv de Urgenţă al FRF.

După cum se ştie, din cauza problemelor mari cauzate de pandemia de COVID-19 au rămas mai multe meciuri nedisputate. Clasamentul a fost îngheţat, iar numărul participantelor în Liga 1 a crescut de la 14 la 16.

Etichete: frf lpf , justin stefan , protocol medical fotbal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă