Coregrafie Dinamo / Foto: captură Digi Sport

Exclusiv "Nu vinde. Negoiţă rămâne până-n ultima clipă la Dinamo". Cine susţine această teorie şi de ce echipa nu poate fi cedată

23.05.2020, 23:19
  • Superliga: Farul - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Aston Villa - Liverpool, luni, 22:00, DGS 2

Soarta lui Dinamo este, în continuare, în mâinile lui Ionuţ Negoiţă. Actualul patron nu va vinde oricui echipa, iar asta s-a văzut şi la negocierile cu investitorii spanioli, care au picat.

O spune chiar fostul dinamovist Florin Bratu, care crede că noul patron ar trebui să aibă o forţă financiară considerabilă.

"Trebuie să ne gândim pentru Dinamo cu toţii, pentru că îi trebuie stabilitate. Şi dacă vine cineva, să dovedească că poate întreţine şi finanţa un club ca Dinamo. Nu e uşor să vii doar cu 3 milioane sau să ai 5 milioane în cont şi să spui că dai 3 milioane şi gata, ai cumpărat Dinamo şi eşti patron la Dinamo.

Cred că ar trebui să vină un investitor care are, într-adevăr, bani foarte mulţi, care să investească imediat 10-15 milioane de euro în Dinamo, acolo unde trebuie şi să pună lucrurile la punct pentru ca Dinamo să ajungă în faţă.

Dacă nu, domnul Negoiţă nu va vinde. Nu va vinde oricui, pentru că e ataşat de club şi va rămâne până în ultima clipă. Doar dacă va găsi pe cineva care, într-adevăr, este interesat şi cu bani, care poate veni cu un plus faţă de ceea ce a arătat domnul Negoiţă în momentul de faţă", a spus Florin Bratu la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

  • Patronul dinamoviştilor, Ionuţ Negoiţă, a spus de mai multe ori că cedează echipa pe un leu.
  • Vânzarea clubului Dinamo câtre un grup de investiţii spaniol a picat, după cum a anunţat chiar Ionuţ Negoiţă, care a lăsat de înţeles că nu dă clubul chiar oricui.

Suma totală cu care suporterii au ajutat Dinamo este uriaşă

În ultimele luni, suporterii lui Dinamo au strâns rândurile şi au pus bani pentru a salva clubul. Printre sumele adunate de aceştia se numără şi cei peste 150.000 de euro, sumă care era vitală pentru ca echipa să primească licenţa pentru sezonul următor.

Cu toate acestea, suma totală strânsă de fani ar fi, de fapt, mult mai mare.

"Au trecut nişte luni, dar au trecut pentru că au intervenit şi suporterii. Păi au plătit vreo 400.000 de euro, cu asta au intervenit. Este o sumă. Acum e un moment de acalmie", a precizat Bratu.

Cu banii strânşi de fani, dinamoviştii şi-au putut primi şi câteva salarii restante.

Narcis Răducan: "Lipsa stadionului este cel mai mare eşec al lui Dinamo"

Prezent şi el în studioul Fotbal Club, Narcis Răducan susţine că faptul că Dinamo nu are un stadion nou este ceea ce trage în jos echipa, iar din acest motiv nici cumpărătorii nu se înghesuie.

"Până nu se face stadion nou, e foarte greu ca acest club să funcţioneze. Asta e povestea ideală: să vină cineva cu bani. Dar, în contextul economic actual, omul vine dacă îi merg afacerile.

Eu cred că mai sănătoasă era calea aceea cu stadionul nou care să aducă venituri şi să aducă suporterii la stadion. Astfel clubul putea merge mai departe. Fără stadion nou, cu doar câteva sute de suporteri, e greu să susţii o echipă. Ăsta e cel mai mare eşec al lui Dinamo, după părerea mea", a precizat Răducan.

  • Stadionul din Ștefan cel Mare a fost inclus inițial în proiectul Euro 2020. Ar fi trebuit refăcut în același timp cu arenele din Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf. Din cauza problemelor juridice, arena lui Dinamo nu a putut fi cedată către Compania Națională de Investiții pentru începerea lucrărilor.

Etichete: dinamo , narcis raducan , florin bratu , ionut negoita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a făcut o afacere profitabilă filmându-se în timp ce își castra victimele

Creierul din spatele unui grup care se ocupa cu modificări corporale extreme și care distribuia pe internet imaginile cu oameni castrați sau mutilați a fost condamnat la închisoare pe viață și își va petrece cel puțin următorii 22 de ani după gratii, scrie Sky News.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

Foto ”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală

Exclusiv ”A zis că dacă-i dau 20.000, vine la noi. Îi dau!” Gigi Becali pregătește primul transfer la FCSB

Video Dinamo a prins ”barajul”! Voluntari și FCU Craiova au retrogradat în Liga 2. Botoșani va merge și ea la meciurile de menținere/retrogradare

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

OUT! Primii fotbaliști care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea în Liga 2

Foto Bayer Leverkusen, de neoprit: seria de invincibilitate la care au ajuns ”Farmaciștii”

”Asta e!” Reacția antrenorului de la Csikszereda, după ce a aflat că dă peste Dinamo la baraj

Un fotbalist de la FCSB a avut un mesaj pentru Gigi Becali, după ce a câștigat titlul

Citeşte şi

Dan Nistor a reacționat, după ce Dinamo a ajuns la baraj: ”Și noi dacă pierdeam cu ei eram acuzaţi că am fost blatişti”

Ahmed Bani, convins că Mircea Rednic și UTA nu vor ajuta Dinamo: ”E normal să joace pe bune”

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”