Giedrius Arlauskis / Foto: Profimedia

”Nu vreau să mă cert cu Edi!” Ce spune Gigi Becali despre transferul lui Giedrius Arlauskis la FCSB

articol scris de Digi Sport
30.08.2021, 19:56
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

După scandalul iscat la gruparea din Gruia din ultima perioadă, s-a vorbit despre plecarea lui Giedrius Arlauskis, portarul clujenilor, care le-a luat apărarea lui Marius Șumudică și lui Marian Copilu.

Cea mai probabilă destinaţie a sa este FCSB, după cum anunţă Radio Sport 1. Chiar dacă se certase la un moment dat cu MM Stoica, cei doi se respectă, iar Edi Iordănescu este un garant pentru litaunian.

Ce spune Gigi Becali despre transferul lui Giedrius Arlauskis la FCSB

Gigi Becali a refuzat să vorbească despre un eventual transfer al portarului lituanian. Finanțatorul de la FCSB a oferit și un motiv pentru refuzul său de a vorbi despre transferuri, să nu crească prețul jucătorilor doriți.

În ceea ce îl privește pe Arlauskis, Becali a declarat că cel care va decide este Edi Iordănescu, antrenorul roș-albaștrilor despre care spune că este foarte supărat după meciul cu CFR Cluj.

Ce este cu Arlauskis? V-am spus că nu mai vreau să vorbesc de transferuri că imediat le cresc prețurile la unul și altul pe care îi vrem noi. Edi decide pe cine aducem la echipă sau dacă mai are nevoie de încă un portar. El este șeful. Keseru stiu că e venit. Vorbiți cu cei de la echipă. Vă rog să nu mă mai întrebați de transferuri. Nu vreau să mă cert cu Edi și nu e bine să mai vorbesc eu prin presă de transferuri. Eu si așa l-am văzut pe Edi foarte supărat după meciul de aseară”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Arlauskis a transmis conducerii că fără Marian Copilu vor fi probleme mari la CFR Cluj

După scandalul petrecut joi noapte în biroul preşedintelui Marian Copilu, Giedrius Arlauskis a afirmat că el şi echipa vor merge cu toţii la patronul Ioan Varga pentru a cere ca preşedintele Copilu şi antrenorul Marius Şumudică să rămână la echipă.

În plus, atunci când Şumudică nu a fost lăsat să intre în baza de pregătire, Arlauskis a sărit în apărarea antrenorului şi cerut să se poată antrena sub comanda acestuia câtă vreme nu este făcut niciun anunţ oficial de demitere.

Eu fără Marian nu văd viitorul echipei. Eu nu mai vin, ca jucător e mai greu să plec. Forța noastră și în teren și în afară suntem noi! Noi pierdem acum, trebuie să mergem mai departe.

A mai fost plecat Marian și a fost circ. Dacă ne cheamă patronul, mergem toți! Nu are cum să ne dea afară pe toți! Noi suferim, familiile suferă! Noi suntem plecați”, a declarat portarul.

Etichete: liga 1 , cfr cluj , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

Antrenor pentru FCSB! Urmează întâlnirea decisivă pentru semnarea contractului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali nu s-a mai abținut după FCSB - CFR: ”Spune, bă, adevărul! Nota 2 pentru obrăznicie”

Video Faza serii! Gestul lui Joyskim Dawa, după ce un copil a izbucnit în plâns și i-a spus de unde a venit special pentru meci

Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul la finalul meciului FCSB - CFR: 500.000 € pentru Florinel Coman

Ange Postecoglou a dat verdictul, după cele 20 de minute jucate de Radu Drăgușin

Citeşte şi

Video Surpriză! Gigi Becali a venit la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului ”M-a rugat toată familia!”

Video Familia lui Elias Charalambous, prezentă la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: ”Sunt foarte mândru de el”

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”