Marius Şumudică, antrenorul lui Gaziantep / Foto: Profimedia

Exclusiv O posibilă explicație pentru implozia de la Dinamo. Șumudică: "Bucureștiul fură fraierii. Ai nevoie de caractere, e greu"

23.06.2020, 08:26
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Marius Șumudică, antrenorul echipei Gaziantep, stă cu ochii și pe ce se întâmplă în Liga 1. 

Fostul golgheter al Rapidului, un rival tradițional al formației Dinamo, a încercat să găsească o explicație pentru regresul trupei din Ștefan cel Mare, ajunsă într-o zonă dificilă a clasamentului. 

În urma înfrângerii cu Sepsi, 1-3, Dinamo a rămas pe locul 13 în clasamentul Ligii 1, poziție retrogradabilă, cu 17 puncte.

Marius Șumudică: "Dinamo are probleme mari de tot!"

Șumudică pune ineficiența "câinilor" și lipsa unei formule standard în contextul absenței unor fotbaliști cu personalitate puternică.

"Dinamo am văzut că are probleme mari de tot! Am vorbit cu un prieten de-al meu și mi-au zis că au avut o sumedenie de ocazii.

Din păcate, în momentul în care joci cu sabia deasupra capului și nu ai jucătorii care sunt obișnuiți să joace cu presiunea de a lupta pentru trofee sau să iasă de la retrogradare, ai nevoie de caractere, este foarte greu", a punctat antrenorul de la Gaziantep, luni, la Digi Sport Special.

Marius Șumudică: "Indiferent de unde-i aduci, că-i aduci din Italia... Bucureștiul e greu"

Pe vremea în care evolua la Rapid, Șumudică a avut mulți colegi cu real potențial care veniseră în Giulești de la echipe din provincie. Nu au reușit însă să se adapteze în Capitală și au bătut pasul pe loc. Și nu e doar cazul trupei din Grant.

Și la Steaua, dar și la Dinamo, au existat nenumărate cazuri în care jucători cu un CV strălucitor n-au reușit să dea greutate echipelor cu care se înțeleseseră după transferul în București. 

"Bucureștiul e greu! Indiferent de unde îi aduci, că-i aduci din Italia, că-i aduci din altă parte... Bucureștiul fură fraierii!", a mai spus Șumudică, vorbind despre tentațiile din București și despre presiunea exercitată asupra fotbaliștilor atunci când evoluează la grupările din Capitală. 

Dinamo întâlnește FCSB în Cupa României

După înfrângerea din ”Ștefan cel Mare”, pentru Dinamo urmează meciul cu FCSB, de joi, de la ora 20:00, transmis în direct de Digi Sport 1. Adrian Mihalcea anunță că cele două jocuri cu ”roș-albaștrii” din Cupă sunt foarte importante pentru acest final de sezon, Cupa fiind principalul obiectiv al ”câinilor”.

”Încercăm să jucăm finala Cupei, este primul obiectiv, nu ne gândim să sacrificăm Cupa pentru ce va urma în campionat. Mergem pe ambele fronturi”, a transmis antrenorul lui Dinamo.

Etichete: dinamo , marius sumudica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a găsit noul fundaș stânga de la FCSB! E din România: ”Am vorbit în iarnă”

Un jucător de la FCSB a ajuns în presa din străinătate, după ce a devenit campion în SuperLigă

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Jucătorii FCSB-ului se vor umple de bani dacă ajung în grupele Champions League. Cine are cea mai mare primă

Citeşte şi

”Păi de ce să te schimbi, mă?”. Ciprian Marica știe de ce Dan Șucu ezită să-l numească antrenor pe Marius Șumudică

Dinamo e amenințată cu retrogradarea, iar Zeljko Kopic e resemnat: ”Ar fi un miracol să ne salvăm!”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”