Mihai Teja este încântat de modul în care reacționează jucătorii la antrenamente

”O să vedeți o nouă FCSB. Vor fi chiar mai puternici!”. Concluzie după cantonamentul din Spania

01.02.2019, 17:59
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

FCSB s-a mai despărțit de un jucător cu 24 de ore înaintea primului meci oficial al sezonului, cel cu Dunărea Călărași, programat mâine, sâmbătă, 2 februarie, de la ora 14:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Antonio Jakolis (26 de ani) a semnat cu APOEL Nicosia și a și plecat spre noua sa echipă, fără a arunca cu venin în spate. Dimpotrivă, mijlocașul croat este convins că roș-albaștrii vor fi mai puternici în partea a doua a sezonului și a explicat și de ce.

”Nu am niciun regret că am venit la Steaua, pentru că am fost la cel mai mare club din România. A fost alegerea mea și mă bucur că am făcut-o. Steaua are cei mai buni jucători din România , iar cu Matei și cu Stoian  vor fi chiar mai puternici”, a spus Jakolis, înainte de a se îmbarca, prezent fiind pe Aeroportul Henri Coandă.

După un cantonament întreg cu Mihai Teja (40 de ani), Jakolis este îndreptățit să tragă niște concluzii. ”Mister Teja vorbește mult cu jucătorii, discută cu toți, iar acum băieții sunt mai serioși la antrenamente. Cred câ o să vedeți o nouă Steaua în jumătatea asta de sezon”, a mai spus Jakolis.

Antonio Jakolis a cerut transferul de la FCSB

Fotbalistul croat a cerut să fie lăsat să se transfere de la FCSB, încă dinainte de pauza competiţională, dezamăgit că nu a primit şanse. Dacă Dică ar fi rămas, mai mult ca sigur croatul ar fi părăsit echipa, însă plecarea sa s-a amânat Mihai Teja dorind să îl vadă la lucru.

Antonio Jakolis s-a aflat de mult timp în dizgrația staffului tehnic. În vară, după ce a revenit în urma împrumutului la Apollon Limassol, a fost salvat de Nicolae Dică. Totuşi, fostul antrenor nu s-a bazat aproape deloc pe el.

Iar în puținele meciuri în care a evoluat, nu a impresionat. Cum roş-albaştrii au la dispoziție și varianta Mihai Roman, ca dublură pentru banda dreaptă, Jakolis a cerut să fie lăsat să plece.

Dunărea Călărași - FCSB, programat sâmbătă, 2 februarie 2019, în etapa a 23-a a Ligii 1, va începe la ora 14:00 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în aplicația LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Programul transmisiunilor TV, din etapa a 22-a, și televizările

Vineri, 1 februarie

Concordia - FC Botoșani 17:00 - Digi Sport 1

Gaz Metan Mediaș - Astra Giurgiu 20:00 - Digi Sport 1

Sâmbătă, 2 februarie

Dunărea Călărași - FCSB 14:00 - Digi Sport 1

CFR Cluj – FC Hermannstadt 20:00 - Digi Sport 1

Duminică, 3 februarie

FC Voluntari - Sepsi Sf. Gheorghe 17:00 - Digi Sport 1

FC Viitorul - CS U Craiova 20:00 - Digi Sport 1

Luni, 4 februarie

Dinamo București - CSM Poli Iași 20:00 - Digi Sport 1

Etichete: mihai teja , antonio jakolis


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Imaginile spun totul: ce s-a întâmplat după scandalul lui Klopp cu Salah + Antrenorul a rostit doar câteva cuvinte

Jaqueline Cristian a reușit o victorie uriașă la Madrid și a spus cui îi dedică succesul: ”A venit cu tot norocul”

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii își joacă una dintre ultimele șanse la salvare

Video ”Un moment foarte rar”! Gesturile făcute de Mohamed Salah la adresa lui Jurgen Klopp în West Ham - Liverpool

Citeşte şi

Exclusiv ”S-a ales praful?”. Ce a spus un fost antrenor al Rapidului despre situația din Giulești

Exclusiv Daniel Niculae, apărat după ce a fost pus sub urmărire penală în ”Dosarul Pyro”: ”E părerea mea”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Cum arată o zi din viața antreprenorului care vrea să devină adevăratul Benjamin Button. Ia 100 de suplimente pe zi și-și mănâncă cina la 11 dimineața

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale