Dusan Uhrin antrenează Dinamo / Foto: Sport Pictures

OFICIAL | Dinamo a reușit un nou transfer

28.01.2020, 12:43
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Dinamo l-a prezentat oficial pe fundașul Kristian Kostrna (26 de ani), care ultima oară a evoluat pentru Dunajska Streda, în Slovacia.

"Câinii" au făcut anunțul pe site-ul oficial: "Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul fundașului slovac Kristian Kostrna la clubul din Ștefan cel Mare. Ultima oară la Dunajska Streda, locul 3 în prima ligă campionatului din Slovacia, Kristian Kostrna evoluează pe postul de fundaș lateral și a împlinit 26 de ani luna trecută, pe 15 decembrie. Kristian Kostrna este un produs al Centrului de copii și juniori din cadrul clubului slovac Spartak Trnava, iar la 17 ani a fost transferat în Anglia, la Academia celor de la Wolverhampton.

După 4 ani la Wolves, în care nu a debutat pentru prima echipă, Kristian Kostrna a revenit în țara natală la Slavoj Boleraz și a mai jucat în carieră pentru Parndorf (Austria), Pirin (Bulgaria) și Dunajska Streda (Slovacia). Fost component al naționalei sub 21 ani a Slovaciei, Kristian Kostrna a făcut parte din lotul lărgit al primei reprezentative în preliminariile Campionatului European 2020.

Dinamo a reușit un nou transfer

13 meciuri a jucat Kristian Kostrna pentru Dunajska Streda în acest sezon competițional, 12 în campionat și unul în Cupa Slovaciei. A marcat un gol în partida Nitra vs Dunajska Streda, scor 1-2, în prima ligă a Slovaciei.

8 partide are Kristian Kostrna pentru Dunajska Streda în tururile preliminare Europa League, patru în vară trecută și patru în urmă cu doi
ani.

60 de jocuri și două goluri a adunat Kristian Kostrna la Dunajska Streda, în ultimii trei ani, în prima ligă a Slovaciei. În prima divizie din Bulgaria a jucat 31 de meciuri pentru Pirin, iar în liga a treia din Austria a evoluat 30 de partide pentru Parndorf.

26 este numărul oficial de joc al lui Kristian Kostrna la Dinamo București", se arată în comunicatul celor de la Dinamo.

Florin Prunea vrea Dinamo înapoi la Ministerul de Interne: "Dacă echipa nu se întoarce, va fi din ce în ce mai rău!"

Florin Prunea crede că o soluţie pentru ca Dinamo să revină la gloria de odinioară este ca Ministerul de interne să se implice din nou la echipa de fotbal. Chiar şi finanţatorul Ionuţ Negoiţă declarase că ar agrea o asemenea variantă.

"Ieri am jucat un amical cu Tunari. M-am dus cu o zi înainte să văd şi eu cum e terenul. Când am văzut lacăt, uşile închise, nu ştiam pe unde să o iau. Mi-am dat seama ce probleme sunt la Dinamo!

Noi nu mai avem nimic. Ne lasă clubul mamă,CS Dinamo, să venim puţin - joacă băieţii, fac o baie şi pleacă. Şi mi-a zis generalul Langa: Echipa asta, când nu va mai fi la Ministerul de Interne, veţi vedea ce probleme o să aveţi!," a povestit managerul general de la Dinamo.

Dinamo, aproape de play-out

Dinamo a pierdut ultimul meci al anului calendaristic, de la Botoșani, scor 1-0. Alexandru Cîmpanu a înscris unicul gol al partidei, în minutul 90, și a diminuat șansele ”câinilor” pentru un loc de play-off la finalul sezonului regular.

”Câinii” au nevoie de o minune pentru a se clasa în primele șase echipe ale campionatului. Aceștia au 28 de puncte și sunt la cinci puncte de Gaz Metan, ocupanta ultimului loc de play-off, care va încheia anul calendaristic acasă, cu Viitorul.

Liga 1 se va relua în 2020, pe 31 ianuarie, iar toate meciurile vor putea fi urmărite în direct pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS/RDS.

Etichete: liga 1 , dinamo , kristian kostrna


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

I-a spus ”NU” FCSB-ului și acum e gata să meargă la CFR! Dan Petrescu îl cere insistent

Napoli, gata să plătească 10.000.000€ pentru un fotbalist din SuperLiga

Exclusiv Dani Coman a ales antrenorul ideal pentru Rapid: ”Cel mai îndreptățit să vină”

A semnat până în 2027 cu Real Madrid, dar poate pleca la vară: i-a fost stabilit deja prețul

Citeşte şi

OUT pentru restul sezonului! Lovitura primită de Dinamo cu două etape înainte de finalul campionatului

Dennis Politic a vorbit despre tensiunile de la Dinamo: ”Am avut o întâlnire toți”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”