Mihai Neicuțescu, jucătorul lui Dinamo / Foto: Sport Pictures

OFICIAL | Dinamo l-a trimis pe Neicuțescu la altă echipă din Liga 1!

articol scris de Digi Sport
23.09.2020, 18:31
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Chindia Târgovişte a perfectat, miercuri, două transferuri, atacantul Mihai Neicuţescu şi fundaşul Bourama Fomba, a anunţat clubul de Liga 1 pe pagina sa de Facebook.

Atacantul Mihai Neicuţescu (21 ani) a fost împrumutat până la finalul sezonului de la Dinamo, după ce echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare l-a mai cedat sub formă de împrumut şi în trecut.

❤️? Bun venit, Neicuțescu și Fomba! Începând de astăzi, Mihai Neicuțescu (21 ani, atacant, împrumutat până la finalul...

Publicată de AFC Chindia Oficial pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Neicuţescu a evoluat în două partide pentru Dinamo în acest debut de campionat.

Fundaşul malian Bourama Fomba (21 ani) a jucat în sezonul trecut de Politehnica Iaşi. Africanul a ajuns în Europa în 2019, în Georgia, la FC Rustavi, iar ulterior a trecut pe la Ceahlăul Piatra Neamţ, în februarie anul acesta fiind împrumutat de Poli Iaşi.

Mihai Neicuțescu, prima reacție după scandalul în care a fost implicat la Dinamo

Astăzi (n.r. joi) am primit rezultatul testului COVID-19. Din fericire, totul este în regulă și mă pot întoarce pe terenul de fotbal. Nicio clipă nu mi-am dorit să afectez sănătatea familiei, a colegilor sau a staff-ului de la Dinamo București.

Tuturor celor dezamăgiți le prezint scuzele mele. Am învățat o lecție importantă, dar voi reveni mai bun și mai puternic. Evoluțiile mele vor demonstra acest lucru”, a transmis Mihai Neicuțescu, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook.

VIDEO cu reacția lui Cosmin Contra după ce Mihai Neicuțescu a fost surprins la petrecerea cu lăutari:

Etichete: jucatori dinamo , mihai neicuțescu , mercato 2020 , jucatori chindia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB poate câștiga titlul de campioană, după 9 ani! Câți spectatori sunt așteptați pe Arena Națională

Real Madrid și FC Barcelona, luptă strânsă pentru un puști de doar 12 ani

Foto Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani

”Păi de ce să te schimbi, mă?”. Ciprian Marica știe de ce Dan Șucu ezită să-l numească antrenor pe Marius Șumudică

Citeşte şi

Răzvan Zăvăleanu, mesaj tranșant pentru jucători: ”Trebuie să arate că au o anumită valoare”

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZFabuloasă la 55 de ani. Christy Turlington sfidează vârsta într-o ședință foto unică: Să ai regrete este o pierdere de timp

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale