Michael Pereira, Yacouba Sylla, Mike Cestor, Giedrius Arlauskis, Kevin Boli și Billel Omrani după cucerirea titlului din 2020 / Foto: Sport Pictures

OFICIAL | FC Argeș se întărește serios! Un jucător de la CFR Cluj va juca în Trivale. Al 10-lea transfer al verii

articol scris de Digi Sport
15.06.2022, 22:00
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FC Argeș, echipă participantă în play-off-ul ediției precedente a Ligii 1, se anunță una dintre cele mai puternice formații din stagiunea viitoare a campionatului României.

Fundaşul francez Mike Cestor va juca din noul sezon la FC Argeş, a anunţat clubul, miercuri, pe pagina sa de Facebook. Cestor (30 ani) vine de la campioana CFR Cluj, dar anterior a jucat şi la Astra Giurgiu.

  • 600 de mii de euro este cota de piață a lui Mike Cestor, potrivit Transfermarkt.

Mike Cestor a semnat cu FC Argeș! Al 10-lea transfer al verii pentru piteșteni

Cestor este al zecelea transfer perfectat de echipa piteşteană, după mijlocaşul croat Antonio Jakolis (30 ani), fundaşul stânga portughez Fabio Andre Freitas Vianna (23 ani), fundaşul central Marius Constantin (37 ani), mijlocaşul Dorian Bertrand (29 ani), atacantul Julio Donisa (28 ani), ambii angrenaţi cu naţionala Madagascarului în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni, mijlocaşii Răzvan Covaci (18 ani) şi Roberto Haţegan (21 ani), Andreias Cristian Calcan (28 ani) şi portarul Cătălin Straton (32 ani).

În schimb, trupa lui Andrei Prepeliță a anunțat despărțirea de veteranul Cristi Tănase.

Mulțumim, Cristian Tănase! Mijlocașul în vârstă de 35 de ani părăsește clubul din Trivale. În acest sezon a jucat 25 de meciuri și a marcat 3 goluri. A fost cel de-al doilea descălecat al său la echipă, adunând în carieră un total de 130 de meciuri pentru FC Argeș și 10 goluri, în toate competițiile. Îți mulțumim și îți urăm mult succes în carieră!”, a fost mesajul argeșenilor.

FC Argeş se află de pregătire centralizată la Vorau (Austria), unde echipa argeşeană va disputa şi trei jocuri de pregătire, primul pe 20 iunie, cu SV Lafnitz, ocupanta locului 4 din liga a doua din Austria, iar al doilea pe 23 iunie, cu KSV Kapfenberg, locul 11 din liga secundă austriacă. Ultimul test de verificare al argeşenilor este programat pe 26 iunie, adversarul nefiind încă fixat, informează Agerpres.

Etichete: mike cestor , transfer fc arges , cestor fc arges


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

”Amenințarea” lui Kylian Mbappe, după ce PSG a pierdut turul cu Dortmund din semifinalele UCL

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă