Omar El Sawy a semnat cu Rapid / Foto: Facebook @FC Rapid 1923

OFICIAL | Rapid a anunțat primul transfer pentru sezonul următor

articol scris de Digi Sport
19.05.2023, 15:30
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Până să transfere nume precum Cătălin Cîrjan (20 de ani) sau Mario Balotelli (32 de ani), Rapid a obținut semnătura unui talentat fotbalist român: Omar El Sawy (19 ani), de la Csikszereda.

Omar El Sawy a semnat cu Rapid

Rapid a anunțat transferul lui Omar El Sawy prin intermediul rețelelor sociale. Tânărul fotbalist a oferit prima reacție după ce a semnat cu giuleștenii.

Este o onoare extraordinară să reprezint acest club. Nu am cuvinte să descriu cum mă simt în acest moment. Este primul meu transfer în adevăratul sens al cuvântului. Faptul că reprezint această echipă mă bucură foarte tare.

În urmă cu un an, tot pe 19 mai, chiar pe acest stadion, câștigam Cupa Elitelor cu fosta mea echipă. Țin minte cum m-am simțit atunci când am intrat pe teren și am văzut acest stadion impresionant. Nu sunt adept al credinței conform căreia Universul îți transmite semne, dar faptul că semnez cu Rapid în aceeași zi în care am marcat și am câștigat Cupa este o coincidență frumoasă.

Cu siguranță voi da totul pentru suporterii Rapidului și pentru acest club. Este un loc extraordinar în care poți evolua. Proiectul pe care îl urmează această echipă este unul progresiv. Vreau să fac parte din acest proiect. Îmi doresc să ajut Rapidul să ajungă campioană și să ajungă în Champions League.

Când am primit oferta din partea clubului am simțit o mare bucurie. Chiar dacă am stat să analizez această decizie, nu am vrut să mă grăbesc, cu inima eram deja aici”, a declarat Omar El Sawy, pentru pagina de Facebook a Rapidului.

Născut la Târgu Mureș, internaționalul român U19 cu tată egiptean a impresionat în sezonul trecut la echipa U19 a celor de la Csikszereda, când i-a ajutat pe ciucani să câștige campionatul și Cupa României. Omar El Sawy a atras atenția atât grație prestației de pe teren, cât și datorită declarației de după meciul cu U Cluj U19.

Omar El Sawy, jucătorul celor de la Csikszereda / Foto: Captură Digi Sport
  • 100 de mii de euro este cota de piață a lui El Sawy, potrivit Transfermarkt.
  • 19 meciuri și un gol a adunat mijlocașul ofensiv în acest sezon de Liga 2 la Csikszereda.

Știrea inițială

Tânărul a avut evoluții apreciate și în această stagiune și a intrat în vizorul celor de la Rapid, care, conform playsport.ro, ar fi dispuși să plătească până la 400.000 de euro cu tot cu bonusuri pentru a-l transfera pe El Sawy.

Se vede că are ceva special, foarte frumos și interviul. Iar golul, lobul acela, nu îl poate reuși oricine. Dacă va fi serios, cred că va ajunge la un nivel important”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club, în 2022.

Omar El Sawy vrea să joace pentru naționala României

Omar El Sawy, care are origini românești, ungurești și egiptene, a transmis că iubește România și și-ar dori să îmbrace ”tricolorul”.

Eu iubesc țara asta și faptul că am putut să ascult imnul înainte de meci e un sentiment unic”, a spus Omar El Sawy.

Etichete: transfer rapid , csikszereda , omar el sawi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că "e groaznic": "Nu ne așteptam"

A fost alertă de vreme rea pe litoral. Mai multe plaje sunt inundate după ploile torențiale de ieri, iar termometrele arată 15 grade în Constanța. Chiar și în aceste condiții, stațiunile vor fi pline: zeci de mii de turiști sunt așteptați de hotelieri să ajungă la mare în această minivacanță.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Șucu, ”forțat” să intervină pe partea sportivă la Rapid! Ultimatumul acționarului majoritar: ”Indiferent de contract”

Video Acuzații de blat în SuperLiga! Dinamoviștii au răbufnit: ”Corect meci, nu?”

Tuchel a găsit vinovatul la ambele goluri ale lui Vinicius: ”A fost prea `lacom`”

Video Emoție pură! Nadal a fost eliminat de la Madrid și și-a luat rămas-bun: ”O amintire de neuitat”. ”Râuri” de lacrimi în loja sa

Citeşte şi

Video Liga 2 | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Ce șansă au ratat ciucanii de a urca pe loc direct promovabil

Video Singura nemulțumire a lui Andrei Prepeliță, după victoria cu Csikszereda. Ilyes Robert i-a ”înțepat” pe buzoieni

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWCât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”