Arena Națională / Foto: Digi Sport.

OFICIAL | Rapid se mută pe Arena Națională în Liga 1. Când va fi gata noul stadion din Giulești

articol scris de Digi Sport
29.06.2021, 16:47
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Preşedintele clubului de fotbal FC Rapid, Daniel Niculae, a anunţat, marţi, la finalul Adunării Generale a LPF, că echipa condusă de Mihai Iosif va juca meciurile de pe teren propriu pe Arena Naţională din Capitală până la finalizarea lucrărilor la noul Stadion Giuleşti şi obţinerea tuturor avizelor necesare dării lui în folosinţă.

OFICIAL | Rapid se mută pe Arena Națională în Liga 1. Când va fi gata noul stadion din Giulești

"Rapid va juca pe Arena Naţională până la deschiderea Stadionului Giuleşti. Am făcut toate demersurile pentru a juca pe Arena Naţională, mai ales că am văzut toţi ce atmosferă a fost aseară acolo, la meciul dintre Franţa şi Elveţia de la EURO 2020", a afirmat Niculae.

"Ne doream să existe mai multe meciuri până să întâlnim campioana şi echipele care participă în cupele europene, pentru a nu se simţi o diferenţă foarte mare. Dar eu sunt ferm convins că nu se va simţi nicio diferenţă, din contră sunt sigur ca Rapid va creşte de la meci la meci, atât în perioada aceasta de pregătire, cât şi când va începe campionatul", a adăugat preşedintele, potrivit Agerpres.

FC Rapid va mai efectua transferuri în perioada următoare, a menţionat Daniel Niculae. "Vor mai fi transferuri cu siguranţă. Şi ne dorim în cât mai scurt timp. Echipa a plecat azi în al doilea stagiu de pregătire montan în care va disputa mai multe meciuri amicale. Avem nevoie de omogenitate şi asta se poate face prin antrenament, dar mai mult prin disputarea de meciuri", a explicat el.

Întrebat dacă fundaşii Dragoş Grigore şi Junior Morais vor ajunge în cele din urmă să joace pentru Rapid, Niculae a răspuns: "Vom anunţa cât mai repede posibil. Sunt jucători cu care ne-am înţeles, sunt şi jucători pe care îi urmărim... Da, ei sunt doi jucători care dorim să facă parte din proiectul nostru şi din echipa Rapid în acest nou sezon de Liga I".

De la promovarea în Liga I, FC Rapid a realizat trei transferuri, mijlocaşul Alexandru Cristian Albu, fundaşul Claudiu Belu Iordache şi mijlocaşul Ljuban Crepulja.

Stadionul Rapid, bun de joc abia anul viitor. ”Nu cred că sunt șanse să jucăm 'acasă' acolo”

Suporterii lui Rapid au şanse minime să asiste la vreun meci pe noul stadion în 2021! Calculele arată că CNI-ul nu va da beneficiarului, CS Rapid, stadionul mai repede de două luni, pentru că mai sunt multe lucrări de finalizat de către constructor.

Galerie Foto

Apoi, luarea tututor avizelor necesare, s-a demonstrat la Ghencea şi la Arcul de Triumf, nu poate dura mai puţin de 4-6 luni. Şi abia după aceea stadionul va putea fi dat în folosinţă! Aşa că va fi chiar o performanţă dacă echipa va putea juca pe Giuleşti toate meciurile din 2022!

Alexandru Dandea (33 de ani), unul dintre veteranii din lotul Rapidului, așteaptă ca echipa sa să joace cât mai repede pe noul stadion din Giulești. Dar crede că anul acesta sunt șanse reduse ca arena din Giulești să fie inaugurată.

„Toți ne dorim să jucăm cât mai repede pe noul Giulești, dar, din câte se pare, anul acesta nu cred că sunt șanse să jucăm 'acasăacolo. Dar oriunde am juca, cred că stadionul o să fie plin de rapidiști”, a spus Dandea.

Legat de obiectivul Rapidului în primul sezon de Liga 1, Dandea a spus: „În ultimii zece ani, eu nu cunosc nicio echipă care să fi promovat și să fi defilat în campionatul românesc. Trebuie să fim modești, conștienți, sinceri.

Eu cred că pentru primul an, obiectivul trebuie să fie acela de a ne salva de la retrogradare. Dacă intrăm în play-off, este un bonus, este foarte bine. Degeaba declarăm că ne batem la campionat și suntem în subsolul clasamentului”.

Etichete: liga 1 , rapid , giulesti , arena nationala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali, aroganță la adresa CSA Steaua. ”Echipa aia trebuie desființată”. Cum vrea să obțină marca

Foto Ce a postat Teodora Stoica după ce FCSB a câștigat titlul de campioană

Video Ar fi fost golul sezonului! Execuție de-a dreptul spectaculoasă la Oțelul - Hermannstadt

Video&Foto Așa se primesc campionii! Momente superbe înaintea partidei Inter - Torino

Citeşte şi

Foto Au vrut să facă la fel ca la Leverkusen, dar nu le-a ieșit! Ce s-a întâmplat imediat după FCSB - Farul

Foto Delir pe Arena Națională! FCSB a devenit campioană după 9 ani, iar fanii și jucătorii au izbucnit de fericire

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”