Ioan Hora a semnat cu UTA Arad / Foto: Sport Pictures

OFICIAL | UTA a realizat primele transferuri pentru Liga 1! Ioan Hora și Neluț Roșu au semnat cu echipa din Arad

04.08.2020, 15:59
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

UTA a anunțat, marți, transferurile lui Ioan Hora și Neluț Roșu. Cei doi au semnat cu formația arădeană din postura de jucători liberi, după despărțirea de Gaz Metan Mediaș.

Transferurile lui Ioan Hora și Neluț Roșu reprezintă primele mutări realizate de UTA Arad după obținerea promovării, după 12 ani de pauză, în Liga 1.

Ioan Hora și Neluț Roșu au semnat cu UTA Arad

Ioan Hora, fost atacant la FCSB și Gaz Metan în sezonul trecut, a recunoscut că este încântat că poate reveni la UTA, club pentru care a mai evoluat între 2005 și 2008, și își propune obiective importante la Arad.

Am așteptat cu sufletul la gură să obțină promovarea, am tremurat pur și simplu în ultimele trei etape. Am acceptat această provocare cu sufletul în primul rând. Chiar îmi doresc să ducem această bătălie la limita play-off-ului.

La Arad mă simt ca acasă, aici am debutat în fotbalul mare. Un sezon bun pentru mine va însemna accederea cu UTA în play-off”, a declarat Ioan Hora, la prezentarea oficială la UTA Arad.

Neluț Roșu, mijlocaș central de 27 ani, campion cu Viitorul în 2017, a transmis că s-a hotărât să semneze cu UTA datorită proiectului ambițios al clubului din Arad și, la fel ca Ioan Hora, își propune accederea în play-off.

Mă bucur că am ajuns la UTA, este un pas important în cariera mea. Mi-a plăcut proiectul celor de aici. Sper să facem o figură frumoasă, să începem bine campionatul. Obiectivul nostru este play-off-ul. Vrem să ducem UTA acolo unde îi este locul”, a transmis Neluț Roșu.

Alături de UTA Arad, FC Argeș a obținut promovarea directă în Liga 1, în timp ce Mioveni va juca barajul cu ocupanta locului 12 în Liga 1. Meciurile decisive pentru formația antrenată de Claudiu Niculescu sunt programate pe duminică, de la ora 20:30, prima manșă a barajului, respectiv miercuri, 12 august, de la ora 18:30, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: transferuri liga 1 , ioan hora , nelut rosu , transferuri uta arad


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei persoane în vârstă de 64 de ani aproximativ 140.000 de euro, a precizat într-un comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu, mesaj în miez de noapte pentru David Miculescu. ”Îi recomand asta. Dacă se uită la emisiune”

Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate

S-a scris istorie în SuperLigă: borna impresionantă atinsă în sezonul 2023/2024

Exclusiv Verdict fără dubii dat în direct: OUT de la Rapid! ”Vor fi schimbări mari”

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZPlină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic

FILM NOWLogodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”

Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Digi World

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”