Astfel de discuții, purtate între Dică și jucătorii săi, vor fi făcute publice

Oficialii FRF pregătesc modificări uriașe în Liga 1! ”Vor să asculte antrenorul vorbind cu echipa”

01.07.2018, 15:47
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Oficialii Federației Române de Fotbal pregătesc ”revoluția” în Liga 1, odată cu implementarea noului sistem competițional. Pe lângă faptul că prima ligă va avea 16 echipe și că va exista un ”baraj” între prima echipă din play-out și ultima din play-off pentru Europa, cei de la Casa Fotbalului mai vin și cu alte propuneri spectaculoase. Aurel Țicleanu (59 de ani), vicepreședintele Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a precizat care sunt o parte din modificările care ar putea să apară în curând.

"Televiziunea este foarte importantă, și cred că va fi foarte importantă și în viitor. Atât de importantă încât cred că se va schimbă și desfășurarea meciurilor. Pentru a favoriza televiziunile, cred că se va introduce o nouă pauză, la jumătatea primei reprize, și o altă pauză, la jumătatea reprizei secunde. Televiziunile aduc telespectatorii, oamenii vor vrea din ce în ce mai mult. Telespectatorii vor să asculte antrenorul vorbind cu echipa, așa cum se întâmplă la handbal și la baschet. E foarte interesant pentru cei care se uită la televizor”, a spus Țicleanu, la Pro X.
 
Oficialul FRF a mai precizat că, de fapt, întreaga percepție legată de meciurile din Liga 1 ar putea fi complet schimbată, în funcție de cererea publicului. ”Eu cred că pe viitor se poate ajunge și în vestiare. Dacă publicul o cere, i se va da, pentru că până la urmă publicul plătește. Sunt foarte mulți bani, și vor fi din ce în ce mai mulți. Ați văzut, la Champions League există camere care urmăresc jucătorii la vestiare”, a mai spus Țicleanu.
 
Conform regulamentului, decizia Comitetului Executiv trebuie luată înaintea startului campionatului, pentru a se ști ce se va întâmpla din următoarea stagiune. În cazul de față, dacă decizia vine înaintea weekend-ului 21-22 iulie, schimbările ar putea fi implementate începând cu vara viitoare, pentru sezonul 2019-2020.
 
"Trebuie să intervenim pe ideea schimbării sistemului din Liga 1. I-am chemat pe cei mai buni experţi din Europa. Playoff-ul competiţiei se termină înaintea playout-ului, e o realitate pe care trebuie să o corectez. A doua realitate e că audienţele TV şi numărul de spectatori din play-out sunt inferioare celor din sezonul regulat. A treia schimbare pe care trebuie s-o luăm în considerare e problema stadioanelor, e nevoie de investiţii. Concluziile duc că trebuie să intervenim în aceste zone”, a spus și Răzvan Burleanu, președintele FRF, la sptfm.ro.

Etichete: liga 1 , ticleanu , modificari liga 1 , schimbari liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”