Qaka a semnat cu FCSB! Clauza de reziliere fixată şi primele declaraţii: "Abia aştept să joc la Steaua"

16.05.2018, 19:40
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

UPDATE 19:37 Kamer Qaka este oficial jucătorul FCSB. După 7 ore de negocieri, părţile au bătut palma, iar jucătorul a semnat. Totul a durat atât de mult şi pentru că în acest timp jucătorul albanez a efectuat şi vizita medicală.

Qaka va avea o clauză de 20 milioane de euro, lucru confirmat de preşedintele Argăseală. "E o clauză pe care am negociat-o împreună", a spus fostul arbitru.

Mijlocaşul le va ţine pumnii strânşi noilor săi colegi duminică, titlul aducându-l mai aproape de visul său ca fotbalist: să joace în Liga Campionilor, cea mai importantă competiţie inter-cluburi.

"Sunt foarte bucuros, înseamnă enorm acest transfer. Abia aştept să joc la Steaua, sper să o fac şi în Champions League", a spus jucătorul.

FCSB a confirmat pe Facebook transferul lui Qaka.

"FCSB anunta ca a realizat transferul jucatorului Kamer Qaka, de la CSM Politehnica Iasi.

Mijlocasul albanez a semnat miercuri, 16 mai, un contract valabil pe 5 ani si se va alatura lotului nostru in luna iunie. In alta ordine de idei, Kamer va purta tricoul cu numarul 92.

Kamer Qaka este un fotbalist albanez nascut pe 11 aprilie 1995, la Pec. Acesta a emigrat in copilarie, alaturi de familie, in Norvegia si a inceput fotbalul la Academia celor de la Valerenga Oslo. In 2013 a fost transferat de Raufoss IL, la care a ramas pana in februarie 2014, cand a ajuns la Honefoss. Au urmat Sarprsborg 08 si Kristiansund BK, pentru ca in iulie 2017 sa se transfere gratuit la CSM Politehnica Iasi. In Copou, mijlocasul in varsta de 23 de ani a evoluat in 30 de partide oficiale in Liga 1 si in Cupa Romaniei, oferind doua pase de gol. De asemenea, a debutat pentru echipa nationala a Albaniei in 2017, avand, pana in prezent, doua meciuri internationale", scriu cei de la FCSB.

 

Ştirea iniţială

Transferul lui Kamer Qaka de la CSM Poli Iaşi la FCSB este deja o certitudine. Mai lipseşte doar anunţul oficial, care e aşteptat în următoarele ore.

În acest moment, mijlocaşul de 23 de ani se află la sediul vicecampioanei României, unde va semna contractul cu roş-albaştrii, după ce, în această dimineaţă, a făcut vizita medicală.

"Da, ne-am înţeles şi mâine (azi - n.r.) o să venim la Bucureşti ca să semnăm. Totul este definitivat", a declarat Adrian Ambrosie, preşedintele celor de la CSM Poli Iaşi, marţi la prânz, pentru Digi Sport.

Gigi Becali va plăti 375.000 de euro, plus TVA pentru a realiza al doilea transfer în perspectiva sezonului 2018-2019. Prima achiziţie a fost Olimpiu Moruţan, 19 ani, de la FC Botoşani, achiziţionat în schimbul a 700.000 de euro.

Dacă jucătorul va primi un salariu mediul pentru fotbaliştii de la FCSB, tatăl său va lua şi el 25.000 de euro în momentul în care se semnează. În primii doi ani, lui Kamer îi vor intra în cont câte 12.000 de euro pe lună, iar în următorii trei ani 13.000, respectiv 14.000, respectiv 15.000 pe lună.

25 la sută din suma de transfer, adică peste 90.000 de euro, vor merge la cei doi impresari care astă vară l-au adus gratis pe fotbalistul albanez la clubul din Copou.

Etichete: liga 1 , gigi becali , fcsb , kamer qaka , qaka , transfer qaka


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Această femeie se plânge pe TikTok că nu se poate angaja. Milioane de oameni s-au uitat la clip și i-au spus care-i motivul

Ash Putnam a povestit într-un clip postat pe TikTok că a fost supărată și frustrată după ce un lanț de magazine de îmbrăcăminte nu a angajat-o, presupunând că din cauza tatuajelor pe care le are.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fanii lui Tottenham au răbufnit după eșecul cu Arsenal! Îl cer pe Drăgușin în primul 11: ”E cel mai bun”

S-a autopropus la Barcelona și i-a anunțat pe catalani cât trebuie să plătească pentru transferul său: ”De atât e nevoie”

Dan Petrescu vine, jucătorii pleacă! E OUT fotbalistul care nu a mai evoluat de 17 luni pentru CFR

Alertă cu Luca Mihai, jucătorul băgat în spital de Homawoo. ”Este foarte, foarte grav, traversează niște momente...”

Citeşte şi

Gigi Becali a spus care e singurul său regret din acest sezon: "Nu mai fac niciodată așa ceva!"

Elias Charalambous a câștigat titlul cu FCSB, iar presa din Cipru a reacționat imediat

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”