Bucuria clujenilor după golul marcat de Cătălin Itu în partida cu FC Voluntari / Foto: Sport Pictures

Video Omul de trei puncte al CFR-ului resimte presiunea din tabăra campioanei: "Nu e ușor să joci din trei în trei zile"

articol scris de Digi Sport
26.10.2020, 08:28
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Golul lui Cătălin Itu (20 de ani) din minutul 71 a fost de ajuns pentru ca CFR să plece cu toate cele trei puncte de pe terenul celor de la FC Voluntari. A fost prima reușită a mijlocașului în acest sezon.

CFR s-a impus la limită în deplasarea de la Voluntari, scor 1-0, specialitatea casei. Campioana a ajuns la șapte victorii consecutive în fața ilfovenilor și s-a apropiat la trei puncte de liderul Universitatea Craiova. Cătălin Itu, eroul clujenilor, a profitat de șansa oferită de Dan Petrescu și i-a răsplătit încrederea prin golul din repriza secundă.

"Este o onoare pentru mine să marchez la echipa campioană, mă bucur că am reușit și sper să marchez cât mai multe. Nu am fost atent la ce s-a întâmplat la fază, dar am anticipat foarte bine mingea și am reușit să înscriu.

Se resimte oboseala destul de puternic deoarece nu e ușor să joci din trei în trei zile, e greu să joci în Europa și să ai aceiași jucători și în campionat. Media de vârstă este puțin înaintată la noi în echipă și jucătorii au nevoie de refacere și, din păcate, Mister a trebuit să schimbe o mare parte din echipă. Este o oportunitate și pentru mine și pentru toți jucătorii tineri deoarece avem șansa să creștem", a declarat mijlocașul CFR-ului la finalul jocului.

CFR Cluj se pregătește de meciul cu Young Boys din UEFA Europa League

Întrebat dacă a resimțit absența lui Dan Petrescu de pe bancă, suspendat, Itu a fost sincer: "Presiunea rămâne aceeași și fără Dan Petrescu pe bancă deoarece știm că Mister e acolo, știm că își dorește să câștigăm. Ar fi excelent să avem șase puncte în Europa League înainte de meciul cu Roma, sperăm să reușim să câștigăm și următorul meci din Europa și, de ce nu, să continuăm și după", a declarat Itu.

Pentru CFR urmează partida din etapa a doua a grupelor Europa League, cu Young Boys. Viitoarea adversară a clujenilor a obținut o victorie în ultima etapă din campionatul Elveției, pe teren propriu, contra celor de la Luzern, scor 2-1, și vine cu un moral bun în Gruia.

  • Meciul CFR Cluj - Young Boys va fi transmis în direct, joi, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro.

VIDEO Rezumat FC Voluntari - CFR Cluj 0-1

Etichete: etapa 8 liga 1 , voluntari cfr cluj , catalin itu , cfr young boys


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă