Ovidiu Burcă, antrenor la Dinamo / Foto: Captură Digi Sport

Ovidiu Burcă a reacționat, după ce Ionuț Lupescu a ajuns la CS Dinamo

articol scris de Digi Sport
19.10.2023, 17:16
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Ionuț Lupescu (54 de ani) a revenit în fotbalul românesc și a semnat cu cei de la CS Dinamo. 

”Kaiserul” ar fi fost dorit și de către formația ”alb-roșie” din SuperLiga României, însă acesta a preferat să meargă la Clubul Sportiv. 

Ovidiu Burcă a reacționat, după ce Ionuț Lupescu a ajuns la CS Dinamo

Fostul mare fotbalist va avea rolul de coordonator al Academiei Clubului Sportiv Dinamo, funcție pe care o preluase Ionel Dănciulescu, după ce Dănuț Lupu a fost arestat. 

La scurt timp după ce Ionuț Lupescu a fost anunțat la clubul din Liga 3, Ovidiu Burcă a reacționat și a vorbit despre revenirea membrului ”Generației de Aur” în fotbalul românesc. 

„Eu cred că întoarcerea lui Ionuț în fotbalul românesc este de foarte bun augur. Experiența lui la cel mai înalt nivel poate ajuta foarte mult fotbalul românesc, indiferent unde își dorește să-și ofere serviciile.

Nu pot să vă spun eu, n-am fost eu în discuții cu el, dar este un personaj în fotbalul românesc pe care eu îl apreciez foarte mult. Experiența lui la cel mai înalt nivel ajută foarte mult sportul românesc. Dacă Ionuț a decis să meargă acolo, nu pot să vă spun prea multe, doar că în continuare sper că planurile rămân aceleași, să construim împreună un Dinamo mai puternic”, a spus Ovidiu Burcă, la o conferință de presă. 

Ionuț Lupescu speră la o fuziune între CS și FC Dinamo: ”Poate cea mai bună soluție”

Recent, Ionuț Lupescu a vorbit și despre o posibilă fuziune între clubul sportiv și echipa de fotbal din Liga 1. 

Revenirea mea nu este ceva deosebit. Este mai mult o poziție de consultanță. Am avut discuții în ultimele săptămâni cu domnul Popa. Vrea să se dezvolte mai mult. M-a rugat să-l ajut în acest sens. Să-mi aduc contribuția la academie.

Mi-am propus ca prima dată să fac un audit, o privire de ansamblu. Împreună cu cei de acolo să găsim cele mai bune soluții. Rolul meu este să fac o analiză, să fac o propunere la începutul anului viitor. Sper să se găsească și finanțare pentru a se merge mai departe.

Acolo am copilărit, acolo am crescut. Dacă pot să vin cu un sfat, o fac cu mare plăcere. Sper ca lucrurile să fie bune. Cred că și ei vor ca secția de fotbal să fie mai valoroasă, mai bună, să aibă un viitor.

Eu pot să spun că CS Dinamo înseamnă pentru mine Dinamo. FC Dinamo e și ea parte din acest club. Poate cea mai bună soluție va fi în viitor o fuziune sau o colaborare. Noul stadion va avea un impact major asupra clubului Dinamo.

La noi, toată lumea știe că și FC, și CS e tot Dinamo. Deja cred că e în ultima fază (n.r. stadionul). Toate actele sunt acum la Ministerul Dezvoltării și Guvern, pentru a se demola. Eu cred că se va face acest stadion.

Ar trebui să avem stadion și o academie pusă la punct. Vom vedea dacă vom avea structura necesară. E o chestiune mai amplă. Eu cred că important e ca cineva să înceapă acest proiect. Oamenii sunt binevoitori”, a declarat Ionuț Lupescu, la Liga Digi Sport. 

Etichete: ovidiu burca


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

Antrenor pentru FCSB! Urmează întâlnirea decisivă pentru semnarea contractului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali nu s-a mai abținut după FCSB - CFR: ”Spune, bă, adevărul! Nota 2 pentru obrăznicie”

Video Faza serii! Gestul lui Joyskim Dawa, după ce un copil a izbucnit în plâns și i-a spus de unde a venit special pentru meci

Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul la finalul meciului FCSB - CFR: ”Coman va juca la noi”

Ange Postecoglou a dat verdictul, după cele 20 de minute jucate de Radu Drăgușin

Citeşte şi

Gigi Becali, ”imitat” în fotbalul românesc, dar doar până la un punct: ”Face ca unui antrenor să-i fie mult mai greu”

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”