LIVE VIDEO FC Voluntari - Astra (21:00, Digi Sport 1)

Exclusiv Papazoglou a rupt tăcerea după ce a fost dat afară de Dinamo: "Nu are curaj să îmi spună in față. Dumnezeu e sus"

11.07.2019, 11:16
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Athanasios Papazoglou este al nouălea jucător dintre cei aduși de Mircea Rednic care a fost dat afară de la Dinamo, însă grecul a decis să rupă tăcerea, după acuzele primite. Atacantul grec susține că nimic nu este adevărat. Ba mai mult, jucătorul de 31 de ani a dezvăluit cum a fost tratat și ce s-a întâmplat cu adevărat.

În plus, grecul nici măcar nu i-a pronunțat numele antrenorului Eugen Neagoe.

"Prunea nu are curaj să imi spună in față ce crede despre mine. Iar noul antrenor al lui Dinamo știe greacă, dar nici măcar nu a vorbit o dată cu mine. Au inventat lucruri ca și cum eu aș fi mințit în legătură cu Dinamo.

Nu am spus niciodată lucruri urâte despre Dinamo. Dumnezeu e sus și vede tot. M-au tratat ca pe un copil", a spus Papazoglou în exclusivitate pentru Digi Sport.

Florin Prunea a spus de ce l-a dat afară pe Athanasios Papazoglou

Noul președinte al dinamoviștilor, Florin Prunea, susține că Papazoglou și-a bârfit echipa.

"La Papazoglou e și o problemă a clubului cu el. A vorbit urât de Dinamo. Am încercat să transferăm doi jucatori din Grecia, în momentul în care am avut negocieri, a vorbit urât de Dinamo: "Nu aveți ce căuta acolo, la Dinamo e urât". Părerea mea că lucrurile sunt clare, fiecare să meargă pe drumul lui", a spus Prunea în urmă cu câteva zile.

Athanasios Papazoglou a venit în ianuarie la Dinamo. A jucat la Dinamo 14 meciuri în care a marcat de patru ori.

"Câinii" au efectuat zece transferuri în această vară: portarii Straton și Piscitelli, fundașii Moura, Bejan şi Sin, mijlocașii Răuță, Mrzljak, Bru şi Brito și atacantul Perovic.

Athanasios Papazoglou și-a găsit rapid echipă, FC Voluntari

Dat afară de Dinamo, Athanasios Papazoglou nu a stat prea mult timp fără club. Acesta va continua aventura tot în prima ligă din România. Din informațiile Digi Sport, atacantul grec a ajuns la o înțelegere cu Voluntari și va evolua în sezonul viitor sub comanda lui Cristiano Bergodi.

Înainte să ajungă la Dinamo, grecul a mai evoluat la echipe precum Hapoel Haifa, Kortrijk, Olympiacos, Atromitos sau PAOK. Atacantul este crescut de Aris.

Etichete: transferuri dinamo , florin prunea , athanasios papazoglou , papazoglou dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB, la 90 de minute de titlu! Așa arată echipa de start cu Farul: înlocuitorii lui Risto Radunovic și Florinel Coman

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 3-2, ACUM, Digi Sport 1. Blănuță a marcat și îi duce pe olteni, din nou, în avantaj

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

Citeşte şi

Exclusiv Florin Prunea a văzut ce a declarat Costel Gâlcă și a spus lucrurilor pe nume

Florin Prunea a cerut la națională un jucător după Craiova - CFR Cluj 0-1, iar acesta a venit cu replica

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”