Papură a fost prezentat oficial la Craiova! ”Știu că vin într-un moment greu, sper să-mi impun stilul”

16.04.2019, 13:43
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Corneliu Papură este noul tehnician al celor de la Craiova. Fostul fundaș central a fost prezentat oficial la echipa din Bănie și este conștient că a preluat formația într-un moment dificil. Papură l-a înlocuit pe banca tehnică pe Devis Mangia, care a fost îndepărtat de la echipă după înfrângerea cu Viitorul.

Chiar dacă nu mai are foarte multe meciuri până la finalul acestui sezon, Papură speră să-și poate impune stilul de joc, care este unul ofensiv, după cum spunea chiar el. Antrenorul de 45 de ani a semnat un contract valabil până la finalul actualei ediții de campionat.

”Din start am acceptat provocare de a fi antrenorul echipei, chiar dacă nu trece printr-un moment foarte plăcut. Am mai trăit acest sentiment, când eram într-o situație mai puțin plăcută în Liga 2.

Sper să avem rezultate pozitive. Mie îmi place jocul ofensiv și sper să reușesc să impun câteva idei din modul meu de a vedea jocul. Am acceptat provocarea, este o onoare pentru mine să fiu antrenorul Universității Craiova”, a spus Corneliu Papură, la prezentarea oficială ca antrenor al echipei din Bănie.

Sorin Cârțu este alături de Corneliu Papură

Papură este susținut de președintele echipei, Sorin Cârțu. Fostul antrenor al echipei din Craiova este conștient că actualul tehnician a acceptat să preia echipa într-un moment dificil, dar este convins că acesta o poate scoate din pasa proastă pe care o traversează.

”Vine într-un moment, și nu mă feresc să o spun, greu sau dificil, echipa așteaptă returul cu Viitorul. Sunt niște momente foarte importante, dar toți cei care suntem în club avem încredere că el și echipa vor trece peste aceste momente într-un mod favorabil pentru noi.

Îi doresc să aibă viață cât mai lungă la acest club, să realizeze performanțe, pentru că asta este menirea antrenorului la Universitatea Craiova, un club care mereu a avut așteptări mari”, a spus și Sorin Cârțu, la prezentartea lui Papură.

Corneliu Papură este și el încântat de faptul că-l are alături pe Sorin Cârțu, cel care i-a fost și antrenor pe vremea când juca fotbal.

”Mă simt urmărit de fatalitate, dar tot timpul când am fost în preajma lui nea Sorin lucrurile au mers bine. Sper să fie de bun augur acest lucru și acum. Sper să demonstrez și să am rezultate pozitive”, a mai spus și Papură.

Obiectivul lui Corneliu Papură la Craiova

Papură a dezvăluit care este obiectivul echipei în ultima parte a sezonului. Tehnicianul speră la finala Cupei și locul doi.

”Eu am un contract până la sfârșitul sezonului. Sper să jucăm șapte meciuri: 5 în campionat și doua în cupa. Obiectivul este să rămânem pe locul trei. Crede că putem, dar depinde și de cum începem, să prindem și locul doi.

Acum trebuie să fac tot ce depinde de mine să câștig meciul cu Astra. Vom vedea ce jucători avem apți pentru meci, vom vedea la momentul respectiv. Sper să fiu inspirat și jucătorii să mă ajute să câștigăm meciul cu Astra”, a mai spus Papură.

Atmosferă de neîncredere la echipă

Actualul antrenor al echipei din Bănie nu crede că va avea probleme de adaptare la echipă și recunoaște că atmosfera la echipă nu este prea plăcută, în acest moment.

”Sunt de șase ani în club și cunosc destul de bine echipa, îi cunosc pe jucători. Abia am văzut jucătorii, nu este greu de anticipat ce atmosferă este în lotul unei echipe care pierde.

Este neîncredere în sine, dar ei își dau seama că pot face mult mai multe. Echipa are un lot care poate să fie mai sus de locul doi”, susține Papură.

Corneliu Papură este absolvent al licenței UEFA PRO și lucrează în cadrul clubului din Bănie din 2013, având, pe rând, rolul de antrenor al echipei mari în Liga a II-a, antrenor al echipei secunde, coordonator tehnic al Centrului de Copii și Juniori și director sportiv.

Etichete: sorin cartu , craiova , corneliu papura , papura antrenor , papura craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

Costel Gâlcă a făcut anunțul! 3 jucători sunt OUT pentru meciul cu Rapid

Fotbalistul dorit de Gigi Becali pentru Champions League, ”desființat” de Cârțu. ”Nu e constant”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă