Daniel Pancu și Ciprian Paraschiv la Poli Iași / Foto: captură Digi Sport

Paraschiv: "Nico ar fi dormit în holul gării" + "Adrian, copil de casă, mangafa iubitoare de arginți nemunciți"

articol scris de Digi Sport
15.03.2021, 12:04
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Scandalul de la Poli Iaşi continuă să fie unul aprins. Pe lângă faptul că din punct de vedere sportiv echipa este la pământ, războaiele interne fac din echipa din Moldova principala candidată la retrogradare. Duminică seară, CFR Cluj-Poli Iaşi a fost 4-0, iar echipa este pe ultimul loc în clasament!

Intrat în concediu fără plată până la finalul sezonului, preşedintele Ciprian Paraschiv îl indică pe Adrian Ambrosie, fostul preşedinte al clubului şi unul dintre oamenii susţinuţi de primarul Chirica, drept personajul care ar orchestra un adevărat sabotaj la Poli. 

Nicolo Napoli era să intre în carantină, deşi avea testul Covid negativ

Deşi în concediu, preşedintele afirmă că el a rezolvat situaţia lui Nicolo Napoli, care risca să intre direct în carantină şi să nu fie primit la hotel.

Oficialul din Iaşi susţine chiar că Ambrosie ar urmări retrogradarea lui Poli, pe care ar fi dorit-o şi sezonul trecut. De asemenea, că i-ar fi "lucrat" pe toţi cei care au condus echipa.

Postarea în care Ciprian Paraschiv îl acuză pe Adrian Ambrosie 

Într-o postare pe Facebook, Paraschiv scrie că la Poli Iaşi haosul este unul controlat.

"Șapte întrebări, șapte răspunsuri
1. De ce am tăcut până acum?
Pentru a-i lăsa pe cei care au preluat controlul asupra clubului și care nu mi-au adresat nicio întrebare când au luat deciziile care au aruncat clubul în haos să lucreze în liniște. Ei m-au sabotat, eu îi las să lucreze. Chestii de caracter…

2. De ce nu mai tac?
Pentru că au apărut mult prea multe mizerii. Ultima, legată de Nicolo Napoli. Bietul Nicolo ar fi stat două săptămâni în carantină dacă nu semnalam faptul că nu avea testul Covid la biletul de avion luat de către CD. Iar dacă nu sunam la hotel ca să i se permită cazarea, Nico ar fi dormit în holul gării.

3. De ce cred că am căzut în dizgrație?
Ambrosie i-a atacat, pe rând, pe toți cei care și-au dat seama de valoarea și caracterul lui, îndepărtându-i. Întâmplător sau nu, a început să-i sape după ce nu a mai controlat sau era în pericol să nu mai controleze clubul financiar și să beneficieze de avantaje materiale fără să miște un deget. Au pățit-o Prunea, Zaporojanu cu Fotbal Hebdo, Sabo. Acum, după ce i-am tăiat sinecura, sunt eu pe listă.

4. De ce rămân?
Pentru club și pentru că cineva trebuie să spună adevărul la finalul zilei.

5. Ce se întâmplă acum la club?
E un “haos controlat”, care apare după fiecare an electoral în multe comunități.
Jucătorii îmi spun că vor să depună notificări, partenerii atrași susțin că vor să plece, suporterii sunt scârbiți. Nu pot fi supărat pe niciunii, ei au crezut în mine și într-un proiect. Iar acest proiect de viitor nu mai poate fi continuat decât printr-o reformă totală.
Și ca tabloul lui Munch (cel cu Scream) să fie complet, am auzit că în curând, , ar pleca în vacanță vreo Adrian, copil de casă, mangafa iubitoare de arginți nemuncițidouă luni în America!?! Și că ar vrea să preia conducerea în vară, în Liga a II-a, acolo unde și-a dorit încă din sezonul trecut să ajungem!

Efectiv, e de noaptea minții, comentariile sunt de prisos!!!

6. Ce se poate face?
Cu Prepeliță antrenor, care nu are nici licența B, FC Argeș s-a redresat. Noi, cu un nume mult mai important, simbolul nostru, Andrei, care are licența A, nu am ieșit din criză. Asta doar din cauza sabotajelor!
Singura speranță este implicarea rapidă a Consiliului Local. Îmi doresc să prezint documentele reale, nu cele date în presă de sabotori, din biroul unde se încalcă flagrant legea, și un plan de redresare.

7. De ce îmi pare rău?
Am făcut și eu greșeli, nu sunt un om perfect, dar corectitudinea, pasiunea și sufletul pus pentru această echipă nu-mi pot fi puse la îndoială.
Îmi pare rău pentru că eu cred că echipa poate să renască, că încă se poate salva. Asta doar cu profesionalism, cu susținere din partea tuturor, nu cu sabotaje și alte planuri ascunse prin palat. Un palat condus de un primar care are dreptate. Nu am stofă de general. De generalul Basta…

Nota Bene: generalul Basta este cel care a plănuit uciderea mișelească a lui Mihai Viteazul, domnitorul care a unit românii", scrie Paraschiv pe contul său de Facebook.

Şi suporterii îl acuză pe Adrian Ambrosie

Fanii îl consideră şi ei vinovat tot pe Ambrosie, membru în Consiliul director de la Poli Iaşi.

 

"Când ai venit în 2010, domnule Ambrosie, cineva înaintea ta atinsese o limita joasă şi mizerabilă, tot prin jocuri politice, şi a sfârşit prin a rupe clubul în două. Ne-am revenit greu, ştii şi trebuie să îţi aminteşti asta. Ar fi trebuit măcar atât să înţelegeţi! Şi să nu vă jucaţi cu asta! Aici am tras linie, şi nu mai există dialog sau cale de întoarcere!

... Nu ar fi trebuit să fie atât de greu, cerem doar normalitate şi profesionalism. Vrem un club independent. Ne-am săturat să ne întrebăm ce ne aşteaptă anul viitor. Ne-am săturat să ne pregătim de ce e mai rău şi să sperăm la ceva mai bine! Vrem un club care sa funcţioneze singur, fără această incertitudine agasantă care apare periodic fără echivoc. Şi mai ales vrem un CLUB APOLITIC!

Înţelegem că suntem parte din comunitate şi că e normal ca urbea să aibă o părere şi un cuvânt de spus prin reprezentatul său. Dar sa ramână atât, căci dacă e să privim în urmă, un primar care a fost singurul sau factor decizional majoritar a devenit cea mai mare pată a istoriei noastre.

Dezideratele noastre au rămas aceleaşi, de la prima noastră discuţie şi până astazi. Nu ne aşteptăm să le întelegeţi, cum nu aţi reuşit în atâtea alte ocazii.
...
“ NOI VREM UN CLUB CURAT, SĂ CREASCĂ CU VALORI INTRANSIGENTE
SĂ AJUNGEM SUS PRIN LUPTĂ ŞI COMPETIŢII DREPTE
FĂRĂ CONDUCATORI CERTAŢI CE SE MURDĂRESC CUMPĂRÂND PRESA”

Ultras Iaşi
14 martie 2021
Politehnica înainte de toate si pentru totdeauna!", au postat cei de la Ultras Iasi

Etichete: adrian ambrosie , ciprian paraschiv , presedinte poli iasi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”