Astra s-a înţeles cu Gheorghe Mulţescu pentru rezilierea contractului

”Parcă suntem antemergătorul campioanei!” Mulțescu e gata de meciul sezonului, cu FCSB

18.05.2018, 11:10
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

FCSB - Astra poate fi un meci în urma căruia roș-albaștri să devină campioni, sigur dacă și CFR Cluj se va încurca cu Viitorul, dar misiunea elevilor lui Nicolae Dică nu va fi deloc ușoară. Gheorghe Mulțescu, antrenorul giurgiuvenilor, spune că își dorește un succes pe Arena Națională, duminică seară, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. 

”Avem o gamă mare de probleme, înaintea meciului cu Steaua. Este o situație pe care încercăm să o gestionăm foarte bine, pentru că va urma cel mai important meci al campionatului. Cel care va decide campioana, dar și echipele care merg în Europa.

Avem doi accidentați, care nu vor juca duminică, Dandea și Bejan, dar, în schimb, Matei și Stan sunt ok, vor fi în lot. Era mai bine ca acest titlu să se fi decis de acum o săptămână, pentru că acum au apărut tot felul de mizerii”, a spus Mulțescu, în cadrul unei conferințe de presă. 

Mulțescu spune că FCSB este favorita meciului de peste două zile, dar anunță că Astra este gata pentru a face un meci mare. ”Cei de la Steaua sunt foarte montați, au arătat și o formă bună cu Craiova, dar nu uitați că noi nu am jucat rău contra lor. Am avut șansa de a intra cu egal la pauză, am ratat pe final alte ocazii, deci rezultatul final putea fi altul. Sperăm să fie mai bine de data asta.

Am luat punct la CFR Cluj și apoi ei s-au supărat că am pierdut cu Steaua. Acum am pierdut cu CFR Cluj și s-au supărat cei de la Steaua. Parcă noi suntem antemergătorul, să facem curățenie, să-i batem pe ăia, să-i batem pe ăia...., să le facilităm drumul spre titlul. Eu am antrenat pentru mine”, a mai spus Mulțescu.

Reprezentanții forului care organizează eșalonul de elită au găsit soluția perfectă pentru ca echipa care va cuceri titlul, indiferent că este vorba de CFR Cluj sau de FCSB, să fie premiată imediat după meciul pe care îl joacă duminică.

LPF a pregătit două trofee identice, două rânduri de tricouri de campioni și două rânduri de medalii.

Liga a pregătit două echipe de reprezentanți ai forului care să meargă pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj și pe Arena Națională din București, pentru a fi gata să premieze imediat noua campioană.

Înaintea ultimei runde a play-off-ului Ligii 1, CFR Cluj este lider în clasament, cu 47 de puncte, cu unul mai mult decât a doua clasată FCSB.

Anul trecut, LPF a avut pregătite 3 trofee, 3 rânduri de tricouri și 3 de medalii, pentru că în ultima etapă ar fi putut câștiga titlul Viitorul, FCSB și Dinamo. În cele din urmă, l-a cucerit echipa lui Hagi, și trofeul a fost decernat de primarul Constanței, Decebal Făgădău, alături de vicepreşedintele LPF, Robert Pongracz, şi directorul de imagine şi comunicare al forului, Marius Mitran.

Programul etapei a 10-a din play-off-ul Ligii 1

Duminică, 20 mai, ora 20:45:

FCSB - Astra, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1
CFR - Viitorul, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
CSM Poli Iași - CS Universitatea Craiova, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

Etichete: steaua , astra , gheorghe multescu , multescu , astra steaua , fcsb , fcsb astra


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Exclusiv Siyabonga Ngezana a spus ce muzică s-a ascultat la petrecerea de titlu a FCSB-ului: ”Le știu pe toate”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”