Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Nicolae Stanciu la Al Ahli

Patronul din Liga 1 care îl critică dur pe Becali. ”Dacă aveam bugetul lui, mă distram. Gigi are o boală”

02.01.2019, 17:29
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Gigi Becali l-a ales pe Mihai Teja ca înlocuitor al lui Nicolae Dică, dar decizia patronului de la FCSB nu este cea mai bună, susține un alt patron din Liga 1. Mai mult, Valeriu Iftime îl anunță pe Becali că nu are nicio șansă să câștige titlul în acest sezon. Mai mult, acesta crede că bucureștenii pot ajunge chiar și pe locul 3.

"Nu am mai vorbit de mult cu domnul Becali, dar în niciun caz nu l-aș felicita pentru că l-a ales pe Teja. Fără să am nimic... Mi se pare că Teja e un om ok, nu îl cunosc, dar dacă vrea să facă performanță trebuie să-și aducă un altfel de antrenor. Nu cred că ar accepta domnul Becali un antrenor străin, pentru că e prea impulsiv și nu cred că-i acceptă ideile. E prea dificil la un moment dat, prea posesiv asupra clubului și nu cred că ar accepta ideile antrenorului. Antrenorul e jumătate de echipă, dacă ai un antrenor bun, îți creează un mecanism formidabil. Dacă nu, nu. E important că FCSB are bani și are jucători, dar are nevoie de un antrenor cu încrederea patronului.

Dacă aveam bugetul FCSB-ului la Botoșani, mă distram. Intram fără probleme în Europa League. Cu oamenii de la FCSB, cu talentele de acolo, cu un antrenor bun, cu o atmosferă dintr-asta de moralitate... Copiii ăia trebuie ținuți în frâu, pentru că o pot lua razna ușor când au 15-20.000 de euro pe lună... Nu au tinerii de la Botoșani bani să-și cumpere mașini de 50-100.000 de euro imediat cum au semnat contractul, dar nici nu cred că ar face lucrul ăsta. Trebuie muncit foarte mult la educația acestor copii, dar trebuie încurajată școala ca să poți construi caractere puternice, să poți scoate din ei valori umane adevărate. Are niște talente sportive uluitoare acolo, niște fotbaliști cu mare potential.

Plus că e un club cu lipici la public. Nu cred că antrenorul e principalul vinovat, ci atmosfera creată de patron, care deja reprezintă o problemă acolo. Becali are o boală, toată lumea vorbește despre ea. Au fost trei sezoane, asta e al patrulea când nu va lua titlul, deși s-au făcut investiții mari. FCSB nu va lua titlul anul ăsta! Nu are cum cu sistemul ăsta. E clar că nu are cum să întreacă CFR Cluj, dar mi-e să nu aibă o supriză și să termine și sub Craiova. Cei de la CFR sunt prea buni, e un sistem foarte solid creat de Dan Petrescu anul trecut, au o echipă omogenă. Îți dau un gol și nu mai primesc tot restul campionatului... Nu au cum să piardă titlul, trebuie să fii inventiv tare, să știi fotbal mult, să ai fotbaliști de fotbaliști ca să îi faci pe ăstia", a comentat Iftime pentru Sport.ro.

Probleme cu transferurile pe care Gigi Becali i le-a promis lui Mihai Teja

Gigi Becali i-a promis lui Mihai Teja că îi va face toate poftele pe piața tranferurilor, dar nu a realizat încă nicio mutare. Andrei Cristea, Iulian Cristea, Antoni Ivanov, Ibrahima Tandia și Ionuț Vînă sunt cei mai importanți jucători de pe lista lui Becali.

Totuși, în acest moment, singurul jucător cu șanse reale de a ajunge la FCSB în această iarnă este Iulian Cristea. Gigi Becali și Gaz Metan și-au dat acordul verbal pentru transferul fundașului de 24 de ani, încă din această iarnă. Astfel, FCSB va plăti 100.000 de euro pentru acesta, iar medieșenii vor primi 15% din suma unui eventual transfer.

Etichete: gigi becali , mihai teja , valeriu iftime , transferuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă