Constantin Budescu

Exclusiv "Pe termen lung, colaborarea e gata". E pecetluit viitorul lui Budescu la FCSB?

10.05.2018, 23:45
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FCSB este aproape să rateze pentru al treilea sezon consecutiv titlul în Liga 1, iar atmosfera în vestiarul roş-albaştrilor este una apăsătoare. La acest lucru contribuie, pe lângă rezultatele dezamăgitoare, şi relaţia rece dintre antrenorul Nicolae Dică şi vedeta echipei, Constantin Budescu. Fostul jucător al Astrei Giurgiu a fost criticat dur şi de Gigi Becali, iar viitorul său la actuala vicecampioană este incert.

Dinu Gheorghe consideră că Budescu nu va mai putea rămâne mult timp la FCSB, chiar dacă, pe termen scurt, părţile implicate în acest conflict vor reuşi să găsească o soluţie pentru a lucra împreună. Fostul oficial de la Rapid, Dinamo şi Astra este de părere că fotbalistul de 29 de ani nu se mai poate schimba la această vârstă, iar rigorile de la actualul său club îl împiedică să se adapteze complet.

"Pe termen scurt, se mai poate lucra cu Budescu, dar pe termen lung, e gata colaborarea. El mai poate juca astea două meciuri, dacă nu îl mai scoate. El vine dintr-un mediu în care rigorile nu erau cele de la FCSB. Dacă toată cariera ai lucrat într-un anumit fel, e greu să te schimbi la 28-29 de ani. Ei ştiau pe cine aduc.

Sunt jucători cărora trebuie să le faci anumite concesii. Budescu este atacant, nu este mijlocaş. Primeşte sarcini în teren pe care nu le poate duce la bun sfârşit. El trebuie să înscrie, nu poate avea alte sarcini", a spus Dinu Gheorghe, la emisiunea "Digi Sport Special".

Relaţia dintre Budescu şi antrenorul său s-a deteriorat şi din cauza faptului că jucătorul care a marcat 13 goluri în toate competiţiile în acest sezon a fost schimbat de multe ori la pauză, în ultima perioadă. La fel s-a întâmplat şi la Iaşi, unde FCSB a pierdut, scor 0-1, un rezultat în urma căruia CFR Cluj a devenit mare favorită la câştigarea titlului.

"La Iaşi, echipa făcuse o repriză slabă. O singură şansă aveau, o execuţie a lui Budescu. Dacă scoţi şi singura ta şansă, ce pretenţii să mai ai? Eu nu cred că Budescu a fost schimbat la pauză de domnul Becali", a explicat Dinu Gheorghe.

Totuşi, în ciuda discuţiilor privind o posibilă despărţire, agentul lui Budescu, Florin Lovin, insistă că fotbalistul nu vrea să plece de la FCSB. Cel puţin, nu înainte de a dovedi că poate avea succes alături de roş-albaştri.

"Eu am vorbit cu el şi nu vrea să plece de la Steaua. A refuzat o sumă foarte mare din Turcia, pentru că a vrut să arate că poate reuşi aici, la Steaua. Eu cred că va mai sta un an şi abia apoi va pleca", a declarat Lovin, marţi, la "Digi Sport Special".

Însă şi fostul mijlocaş de la Steaua şi Astra a recunoscut existanţa unor neînţelegeri între clientul său şi staff-ul tehnic de la FCSB: "E clar că, din afară, se simte o tensiune între Budi şi antrenori, după cum el însuşi a declarat".

Discuţiile despre o eventuală plecare a lui Constantin Budescu de la vicecampioana României au început luni, când a circulat informaţia potrivit căreia fostul jucător al Astrei Giurgiu ar fi aproape de un acord cu CFR Cluj. "O tâmpenie", a fost caracterizarea făcută de personajul principal al poveştii, după meciul pierdut de FCSB la Iaşi.

Gigi Becali a explicat că la mijloc ar fi o "răzbunare a clujenilor", pentru că fostul lider al Ligii 1 e pe cale să îl ia liber pe Billel Omrani, atacantul de 24 de ani al formaţiei din Gruia.

CSU Craiova - FCSB, programat în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1, se va juca luni, 14 mai, de la ora 20:45 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Etichete: steaua , liga 1 , dinu gheorghe , gigi becali , becali , budescu , constantin budescu , budescu steaua , florin lovin , lovin , fcsb , budescu fcsb , plecare budescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Predicție pentru Dan Șucu și Victor Angelescu! Când ar putea deveni Rapid campioană: ”Iar se alege praful”

Exclusiv Fostul președinte al Rapidului a citit comunicatul lui Dan Șucu și a avut o reacție fermă: ”Sunt două găști”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă