Adrian Mititelu și Gigi Becali / Foto: colaj Digi Sport

Pe urmele lui Gigi Becali! Mititelu: ”Am avut o ofertă de două milioane de euro și am refuzat”

articol scris de Digi Sport
06.08.2022, 16:28
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Adrian Mititelu (54 de ani), finanțatorul celor de la Universitatea Craiova, a adoptat tactica lui Gigi Becali (64 de ani). 

Pe urmele lui Gigi Becali! Mititelu: ”Am avut o ofertă de două milioane de euro și am refuzat”

Omul de afaceri visează la sume mari de transfer de pe urma jucătorilor pe care-i are acum sub comanda sa Marius Croitoru (41 de ani).

Mititelu senior a anunțat sâmbătă că a avut pe masă o ofertă în valoare de două milioane de euro, pentru Juan Bauza (26 de ani), dorit și de Becali la FCSB, dar pe care a refuzat-o. Milionarul din Pipera a spus că l-ar fi transferat pe argentinian, chiar și pe o sumă mare, dar a și precizat că nu se mai află în relații cordiale cu Mititelu.

”Este exclus să plece (n.r - Bauza). E netransferabil. El va pleca peste un an doi și doar în străinătate. Am avut o ofertă acum câteva zile de două milioane de euro și am refuzat. Nu o să vadă Gigi Becali vreodată așa ceva.

Și nu că am ceva cu Gigi Becali, că nu am”, a spus Mititelu la Pro Arena.

Reacția conducerii U Craiova 1948 după ce Juan Bauza a intrat în atenția lui Gigi Becali

Marcel Pușcaș (61 de ani), directorul general al lui U Craiova 1948, a avut numai cuvinte de laudă pentru Juan ”Pepe” Bauza, după ce argentinianul a intrat în atenția lui Gigi Becali. Totodată, oficialul oltenilor transmite că niciun jucătpr nu e de neînlocuit.

Fără doar și poate, Bauza este una dintre revelațiile ultimului an în fotbalul românesc. Talent cu carul, gleznă fină, frâne, accelerări, fantezie. Este o RARA AVIS în penuria de talente din fotbalul nostru. Pe vremuri, orice echipă avea doi astfel de jucători. E bine că Pepe este al nostru. Talentul lui a mijit și sperăm să și confirme. Faptul că el va lipsi o perioadă se spune că va afecta jocul și randamentul echipei.

Cu siguranță echipa noastră are nevoie de el. Dar și el are mare nevoie de clubul nostru. Mare de tot! Ilie Balaci s-a lăsat de fotbal la 26 de ani. Primele sale realizări reale în fotbalul profesionist au fost la noi. Șansa lui Pepe a fost Adrian Mititelu. Nu l-a văzut nimeni până atunci. Place în tot ce face. Dar oare e bine ca o echipă să depindă de un jucător? Cred că forța grupului este mult mai importantă! Au lipsit in momente cruciale Maradona, Messi, Hagi etc. Care-i problema? Meciurile au fost câștigate!

Lotul nostru format din 30 de jucători are resurse ca absența lui Pepe să nu fie simțită. Gabi Iancu, de 4 ori campion al României, golgeter al țării, cu multe meciuri internaționale, Aurelian Chițu, campion al României, jucător cu peste 50 de goluri marcate, Yassine Bahassa și în final Marquet sunt jucători cu experiență și cu mai multe meciuri, pase de gol și goluri înscrise decât Pepe Bauza. Adică, realizări concrete. Bauza este o speranță reală, dar cum nu există om de neînlocuit, cu toții trebuie să acceptăm realitatea.

Cu sau fără Bauza, echipa trebuie să joace și să și câstige. Ne-am bucurat și ne bucurăm de floricelele sale, de calități, de talent. Sa nu uităm de victoriile cu el în teren dar și de înfrângerile, tot cu el în teren. Sunt convins că Marius Croitoru va găsi soluția optimă pentru jocurile fără Bauza. Știința trebuie să fie câștigătoare fără oricare dintre jucători sau fără oricare dintre noi. Doar acesta e drumul! Însănătoșire grabnică, Pepe!”, a scris Marcel Pușcaș, pe Faceook.

Etichete: adrian mititelu , gigi becali , transferuri craiova , transferuri fcsb , juan bauza


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că "e groaznic": "Nu ne așteptam"

A fost alertă de vreme rea pe litoral. Mai multe plaje sunt inundate după ploile torențiale de ieri, iar termometrele arată 15 grade în Constanța. Chiar și în aceste condiții, stațiunile vor fi pline: zeci de mii de turiști sunt așteptați de hotelieri să ajungă la mare în această minivacanță.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Șucu, ”forțat” să intervină pe partea sportivă la Rapid! Ultimatumul acționarului majoritar: ”Indiferent de contract”

Video Acuzații de blat în SuperLiga! Dinamoviștii au răbufnit: ”Corect meci, nu?”

Tuchel a găsit vinovatul la ambele goluri ale lui Vinicius: ”A fost prea `lacom`”

Video Emoție pură! Nadal a fost eliminat de la Madrid și și-a luat rămas-bun: ”O amintire de neuitat”. ”Râuri” de lacrimi în loja sa

Citeşte şi

Victor Pițurcă a auzit că FCSB vrea să joace în Ghecea și i-a dat replica lui Gigi Becali

Fostul mare atacant din echipa lui Adrian Mititelu nu înțelege de ce FCU Craiova e la ”subsol”: ”Nu pot să-mi explic!”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWCât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”