Gică Popescu este preşedinte la Viitorul Constanţa / Foto: Sport Pictures

Video "Pentru că iubim Viitorul ne pasă de prezent!" Apelul lui Gică Popescu pentru a lupta împotriva pandemiei

18.03.2020, 18:26
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Gică Popescu s-a alăturat campaniei demarate de personalităţile sportului românesc pentru a convinge cetăţenii să respecte măsurile de prevenţie în timpul epidemiei cu coronavirus. 

Preşedintele Viitorului a transmis un mesaj pe pagina de Facebook a clubului. 

"Pentru că iubim Viitorul ne pasă de prezent! Acum este important ca fiecare dintre noi să lupte împotriva răspândirii epidemiei de coronavirus. Raţiunea şi responsabilitatea sunt armele cele mai eficiente. Nouă, celor de la Viitorul, ne pasă de soarta acestei lupte. Mie îmi pasă, stau acasă! Fă-o şi tu!", au fost cuvintele fostului mare internaţional. 

Decizia luată de oficialii Viitorului, din cauza pandemiei de coronavirus: ”E o situație pe care nu o putem controla”

Oficialii celor de la Viitorul au decis să trimită toți juniorii de la Academia ”Gheorghe Hagi” acasă, din cauza pandemiei de coronavirus, pentru a evita orice risc.

Gică Popescu, președintele constănțenilor, spune că jucătorii de la echipa mare a Viitorului se pregăteau pentru meciul de vineri, cu Poli Iași. Liga 1 a fost suspendată până pe 31 martie, după cum a anunțat site-ul oficial al FRF:

”E o situație incredibilă. Nu vorbesc neapărat de întreruperea competițiilor, ci de acest virus care a lovit întreaga lume. Suntem nevoiți să așteptăm. Nu știm ce se va întâmpla nici măcar mâine, așa că, să facem pronosticuri pe un termen lung mi se pare cel puțin riscant. Era normal ca FRF să ia o astfel de hotărâre. Lucrul care trebuie să ne preocupe pe toți este acela de a respecta toate aceste indicații care ni se oferă în fiecare zi. Să stăm acasă, să intrăm cât mai puțin în contact cu lumea, astfel încât această nebunie generală să se termine cât mai repede.

Zilele acestea am tot discutat. Am luat hotărârea de a trimite toți copiii acasă, pentru că e o situație pe care nu o putem controla și ne e teamă ca nu cumva, în perioada în care aceștia stau la noi în hotel, să se infecteze. Cum toată lumea a luat această decizie, de a întrerupe activitățile, am întrerupt-o și noi. Trimitem copiii acasă, iar când situația se va calma, ne vom relua activitatea. Vorbesc de situația de la copii și juniori. Nu știu ce vom face (n.r. - la echipa mare), noi eram pregătiți pentru meciul de mâine. Rămâne să vedem ce vom face la nivelul echipei mari. Nu am luat o hotărâre”, a spus Gică Popescu, la Digi Sport Special.

Etichete: gheorghe popescu , gheorghe popescu viitorul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Cel mai surprinzător discurs din SuperLigă: ”Nu m-am bucurat la golurile noastre! Îmi vine să plâng”

Live Video&Score Liverpool - Tottenham 2-0, ACUM, pe DGS 1. Radu Drăgușin, rezervă / Chelsea - West Ham 5-0

Cea mai slabă apărare din istoria Premier League! 100 de goluri primite într-un singur sezon

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”