Dan Petrescu și Cristiano Bergodi. Foto: Sport Pictures.

Video Petrescu îl laudă pe Bergodi înaintea duelului direct. “Un mare antrenor. Va fi un război mâine”

articol scris de Digi Sport
24.10.2021, 17:53
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

CFR Cluj joacă pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, luni, 25 octombrie, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1, în etapa a 13-a din Liga 1.

Dan Petrescu: "Bergodi va reuși să aducă echipa în play-off"

Campioana României vine după două eșecuri, fără gol marcat: 0-1 cu AZ Alkmaar în grupele Conference League, 0-2 cu Rapid în Liga 1.

CFR Cluj este liderul clasamentului, cu un avans de 5 puncte față de Universitatea Craiova.

Sepsi are o singură victorie în acest sezon. Echipa din Sfântu Gheorghe n-a mai câștigat în campionat din 16 iulie, în prima etapă.

CFR Cluj are victorii pe linie pe teren propriu, dar a pierdut ultima confruntare cu Sepsi de pe arena “Dr. Constantin Rădulescu” (0-1, pe 10 mai).

"În perioada asta, nu putem pregăti meciurile cum vrem. N-avem zile la dispoziție în comparație cu celelalte echipe, mereu suferim. N-ai cum să pui în practică ce vrei. Jucătorii care au fost titulari la meciul cu Alkmaar de abia astăzi vor intra. Sper ca la cap să fim bine, pentru că nu e ușor după ce pierzi două meciuri la rând. Acolo trebuie să lucrăm foarte bine și sperăm ca mâine să fim toți 100%.

Sepsi e o echipă care mereu a ajuns în play-off în ultimii ani. Anul trecut, au făcut o figură foarte frumoasă în play-off. Antrenorul lor are mare experiență, s-a bătut cu CFR la campionat acum doi ani. Bergodi e un fost mare jucător, un mare antrenor și un om extraordinar. Sunt convins că va reuși să aducă echipa în play-off. Nu știu dacă anul acesta vor reuși, pentru că au puncte puține.

La meciul cu noi, ca de obicei, toate echipe o să-și dubleze forțele și o să dea tot ce au, pentru că joacă împotriva CFR-ului. Eu zic că va fi un război mâine. Cine va greși primul poate va pierde, mici detalii. Noi avem nevoie de victorie, ei au nevoie de victorie. Va fi la limită rezultatul.

Am o părere pe care o susțin de foarte mulți ani: jucătorii de pe bancă sunt mult mai importanți decât titularii. În weekendul ăsta, majoritatea echipelor au câștigat cu jucătorii de pe bancă. Jucătorii de pe bancă fac diferența. În ultimul timp, din păcate, la CFR jucătorii care au intrat n-au făcut diferența, asta e o problemă.

Trebuie să facem față pe două fronturi, cred că și de aia rezultatele au început să nu mai fie ce vrem. Există și o explicație, dar la CFR trebuie să câștigi meciurile", a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

"Fotbalul fără spectatori n-are rost"

Partida de la Cluj se va juca fără spectatori, după decizia luată de Guvern pentru următoarele 30 de zile, pe fondul evoluției situației privind pandemia de coronavirus.

“Pentru toată lumea va fi greu fără spectatori. Am mai spus-o, fotbalul fără spectatori n-are niciun rost. Am văzut și la Dinamo-Rapid ieri, dacă era un stadion plin cred că era un meci mai frumos. Galeriile fac atmosferă. Dar nu putem să ne jucăm cu regulile, trebuie să le acceptăm, asta e situația”, a spus Dan Petrescu.

Clasamentul Ligii 1

Etichete: liga 1 , cfr cluj , dan petrescu , sepsi , cristiano bergodi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Echipa din SuperLigă care a cheltuit cei mai mulți bani: ”O sumă incredibilă”

Pițurcă, tranșant după ce Gigi Becali a spus că i-a făcut un ”cadou” de 1.500.000 €: ”Nu mai vorbesc în viața mea cu el”

Oficial ”Pintilii din Franța” a fost dat afară. Echipa plătea 25.000€ amendă la fiecare meci

Dan Șucu l-a ofertat pe Mircea Lucescu! Ce răspuns i-a dat marele antrenor

Citeşte şi

10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj

Galerie Foto Dan Petrescu chiar nu a glumit! I-a pus ”la treabă” pe jucătorii lui CFR Cluj

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”