Sepsi - Rapid / Foto: Sport Pictures

Petrolul, CFR Cluj, “U” Cluj, U Craiova 1948, Farul şi Rapid, sancționate de Comisia de Disciplină

articol scris de Digi Sport
12.04.2023, 20:04
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Cluburile Petrolul Ploieşti, CFR Cluj, Universitatea Cluj, FC U Craiova 1948, Farul Constanţa şi FC Rapid au fost sancţionate de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

Petrolul a primit amenda cea mai mare din partea FRF, din cauza fanilor

Au fost acordate penalităţi financiare în valoare de mai multe zeci de mii de lei pentru incidentele provocate în tribune de suporterii proprii.

Conform site-ului oficial al LPF, cea mai mare sancţiune, în valoare de 56.817 lei, a primit-o Petrolul Ploieşti pentru introducerea, aprinderea şi aruncarea de materiale explozive, incendiare şi fumigene de către fani la meciul din deplasare cu FC U Craiova 1948.

Gruparea olteană a primit pentru aceleaşi fapte o penalitate de 7.500 de lei.

"U Craiova 1948 vs. ACS Petrolul 52 - Incidente - În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b, se sancţionează clubul U Craiova 1948 cu penalitate sportivă de 7.500 lei. În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b, se sancţionează clubul ACS Petrolul 52 cu penalitate sportivă de 56.817 lei", se arată în soluţia comisiei publicată pe site-ul citat.

Pentru aceleaşi fapte, cluburile CFR Cluj şi Universitatea Cluj, au fost sancţionate 15.000 lei, respectiv 22.500 lei în urma meciului direct din sezonul regulat.

De asemenea, gruparea Farul Constanţa a fost sancţionată cu 16.875 lei în urma incidentelor de la meciul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova.

FC Rapid a primit o penalitate financiară de 5.000 de lei după meciul cu Sepsi OSK de la Sfântu Gheorghe deoarece jucătorii au întârziat cu cinci minute startul partidei, în semn de protest că nu toţi suporterii săi care făcuseră deplasarea au putut intra pe stadion.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină i-a sancţionat pe jucătorii Andrei Miron (U Cluj) şi Gabriel Iancu (FC Hermannstadt) cu câte două jocuri de suspendare şi penalitate sportivă de 3.000 lei.

Agerpres

Etichete: liga 1 , rapid , cfr cluj , u cluj , comisia de disciplina , frf , petrolul , superliga , farul , u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ziua decisivă în care Dan Șucu trebuie să aleagă antrenorul Rapidului

Au venit primele oferte: Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham după șase luni! Urmează întâlnirea decisivă

Xavi, OUT? Barcelona a stabilit numele antrenorului favorit să preia echipa în 2025

Foto ”Ceva mai urât nu există”! A vrut să ”strălucească” la Gala Met, dar ”s-a făcut de râs” + O vedetă, ”imposibil de recunoscut”

Citeşte şi

Daniel Pancu propune o ”revoluție” la Rapid: ”Asta aș face! Ce să mai pierzi?”

Reacția lui Alex Băluță, după ce a fost fluierat și înjurat de tot stadionul în Universitatea Craiova - FCSB 2-0

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”