Meciul Petrolul - Farul / Foto: Captură Digi Sport

Video Petrolul - Farul 3-2. ”Lupii galbeni” dau lovitura în minutul 90+3

articol scris de Digi Sport
06.08.2023, 20:25
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Partida Petrolul Ploiești - Farul Constanța, din runda cu numărul 4 din SuperLiga, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-2.

În urma succesului din această etapă, cei de la Petrolul urcă până pe poziția a noua în clasament.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Petrolul - Farul 3-2. ”Lupii galbeni” obțin prima victorie a sezonului

După două situații ratate de cei de la Farul, cei de la Petroul au replicat prin Petrovic și Grozav în prima parte a meciului. Ultima ocazie a primei reprize i-a aparținut lui Enes Sali, în minutul 45+1.

Partea a doua a meciului a început cu golul înscris de Jair, în minutul 48. Avantajul a fost dublat de reușita spectaculoasă a lui Gicu Grozav, din minutul 68.

Mateus a redus din diferență în minutul 72, iar Carnat a adus egalarea în minutul 90, iar ”Marinarii” sperau la o remiză.

Irobiso nu a fost de acord cu rezultatul de pe tabela de marcaj și a înscris pentr 3-2 în minutul 90+3. Astfel, ”Lupii galbeni” au obținut primul succes al noului sezon din SuperLiga.

În urma rezultatului din acest duel, cei de la Petroul se află pe locul nouă în clasament, cu cinci puncte, în timp ce Farul se află pe poziția a cincea, cu șase puncte.

VIDEO Rezumat Petrolul - Farul 3-2


Știrea inițială

Petrolul Ploiești - Farul Constanța | LIVE VIDEO, ACUM, DGS1

Petrolul Ploiești ocupă locul 14 în Liga 1. Echipa lui Florin Pîrvu a înregistrat două egaluri și o înfrângere în noul sezon. FC Voluntari a învins-o cu 2-0 în ultimul meci, disputat pe "Ilie Oană".

De partea cealaltă, Farul Constanța se află pe locul 5 în clasament. Echipa lui Gică Hagi a obținut 6 puncte în 3 meciuri. În ultimul meci din SuperLigă, echipa "Regelui" a pierdut pe teren propriu cu Poli Iași, scor 1-3. 

Recent transferat de Farul Constanța, Constantin Budescu nu va juca în confruntarea cu Petrolul Ploiești. 

Petrolul Ploiești - Farul Constanța | LIVE VIDEO, ora 18:15, DGS1. Constantin Budescu a semnat cu Farul

După ce Denis Alibec i l-a propus lui Gică Hagi pe Constantin Budescu, ”Regele” a decis să îi ofere un contract ”Magicianului”.

Pentru mijlocașul de 34 de ani este cea de-a cincea echipă din SuperLiga României, după Petrolul, FCSB, Astra și FC Voluntari.

"Am numai gânduri bune. Am venit să joc fotbal, să câștigăm cât mai multe meciuri și să ne îndeplinim obiectivele. Am fost dorit. Am vorbit cu Mister și nu am ezitat. A fost prima opțiune pentru mine. Cu Denis m-am înțeles foarte bine în trecut și sperăm să o facem și acum.

Îmi propun să ajungem în play-off și să ajungem în Conference League cât mai departe. Este o provocare destul de mare pentru mine și sper să ne îndeplinim obiectivele anul acesta. Mă gândesc la ce fac la echipa de club și apoi vom vedea la echipa națională", a transmis Constantin Budescu, în cadrul unui interviu pentru Farul Constanța.

Petrolul Ploiești - Farul Constanța | LIVE VIDEO, ora 18:15, DGS1. Gică Hagi a sărit în apărarea lui Constantin Budescu

Gică Hagi a răbufnit după criticile pe care "Magicianul" le-a primit în ultima perioadă, odată cu transferul la Farul Constanța. "Regele" speră că îi va redresa cariera lui Constantin Budescu.

“Nu trebuie să mai vorbim de jucătorul Budi, știm ce fel de jucător este, important e să-l aducem la ritmul și intensitatea la care trebuie să fie. El trebuie să aibă în spate o echipă bună, care să-l pună în situații care să-l avanteze.

Pretențiile au crescut la Constanța, e un vestiar exigent aici. E un mediu bun, sperăm să-l facem să se simtă bine cu noi și să dea randament. Dar nu depinde totul de el. E un joc colectiv. Au apărut multe informații, dar vă spun eu că noi am fost primii care l-au ofertat. Când se duce la alții, lumea spune că e cel mai bun. A venit la noi, iar lumea spune că e slab“, a declarat Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Etichete: gica hagi , etapa 4 liga 1 , petrolul ploiești - farul constanța


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Începe ”revoluția”! Primele transferuri pregătite de Neil Lennon la Rapid

Exclusiv Răzvan Lucescu a așteptat 24 de ore, apoi a trecut la acuzații grave: "A făcut tot ce a putut să nu câștigăm!"

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Citeşte şi

Gică Hagi, după eșecul drastic din Gruia: ”E dureros”. Ce a spus despre locul ocupat de Farul la finalul play-off-ului

Video Nici nu s-a uitat la Hagi! Un jucător de la Farul a oferit momente cum rar se văd, la Cluj

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”