Fanii lui FC Argeş nu sunt de acord ca FCSB să joace la Piteşti. Mesajul agresiv publicat

13.11.2018, 18:00
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

UPDATE 18:00 - La scurt timp după apariţia informaţiilor că FCSB va juca la Piteşti, galeria lui FC Argeş a reacţionat şi şi-a exprimat pe un ton agresiv dezacordul privind posibilul acord dintre cele două cluburi.

"Ca o reacţie la ştirile din presă care spun că FC Fcsb îşi va disputa ultimele meciuri din acest an pe Stadionul Nicolae Dobrin, noi, suporterii, ne expunem punctul de vedere.

Suntem total împotriva acestei mutări şi vom face tot ce ne stă în putință pentru a nu lăsa acest lucru aberant să se întâmple.

Galeria s-a întors acasă la începutul sezonului trecut şi nu va mai permite ca oile ciobanului să spurce stadionul unde Nicolae Dobrin a făcut magie.

Ultima oară când FC Fcsb juca la Piteşti, echipa Piteştiului era în Liga a 3-a şi nu avea susținerea noastră, dar noi tot am dezaprobat public mutarea.

Anulați acordul cu FC Fcsb sau acceptați consecințele!", au scris fanii piteşteni, pe Facebook.


FCSB va merge să joace în Trivale, în oraşul natal al lui Dică, însă fanii piteşteni s-ar putea să nu vadă cu ochi buni această mutare. În trecut, ei au contestat posibilitatea ca echipa lui Becali să îşi facă din stadionul pe care a strălucit Dobrin "noua casă".

În sezonul 2015/16, FCSB a jucat şase meciuri în Trivale, revenind la Bucureşti în luna aprilie a anului 2016. Acum au apelat la aceeaşi variantă, ca urmare a faptului că primarul Capitalei a închis Arena Naţională pentru două sau trei luni.

La ultima descindere în Piteşti, fanii lui FC Argeş nu a privit deloc cu ochi buni compromisul, astfel că foarte probabil Gnohere&Co nu se vor simţi sub nicio formă precum acasă.

"Nu ne convine deloc dacă Steaua va veni să joace la Piteşti. Piteştiul e Piteşti, e al lui Dobrin, e patria lui Dobrin, nu are nicio legătură cu Steaua şi Gigi Becali. Nu suntem de acord cu venirea lor aici. De ce să se facă acest lucru? Să-i bucurăm pe cei care ţin cu Steaua? E o dezamăgire pentru noi dacă ar veni ei aici. Steaua, sau Dinamo sau Rapid, sau orice altă echipă din afara judeţului nu reprezintă cu absolut nimic Piteştiul. Ar fi o greşeală dacă Steaua ar fi primită în Trivale, aici unde noi suntem de când ne-am născut alb-violeţi", spunea unul dintre liderii argeşenilor, ultima oară când s-a pus problema ca FCSB să vină în trivale.

Relaţiile între suporterii piteşteni şi cei roş-albaştri nu sunt deloc bune, între cele două galerii având loc un incident în 2006. Atunci, la un meci Steaua - FC Argeş, disputat pe stadionul Lia Manoliu, la final, suporterii stelişti au capturat un banner al argeşenilor inscripţionat "Ultras Viola", iar jandarmii i-au împiedicat pe piteşteni să-i urmărească pe bucureşteni pentru a recupera pânza. Potrivit egilor nescrise ale ultraşilor, acea facţiune a galeriei lui FC Argeş a fost nevoită să se desfiinţeze. Totuşi, FCSB nu mai e acum susţinută de Peluzele Nord şi Sud, astfel că situaţia ar trebui să rămână calmă.

Etichete: fcsb , fcsb pitesti , fcsb trivale , pitesti fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că "e groaznic": "Nu ne așteptam"

A fost alertă de vreme rea pe litoral. Mai multe plaje sunt inundate după ploile torențiale de ieri, iar termometrele arată 15 grade în Constanța. Chiar și în aceste condiții, stațiunile vor fi pline: zeci de mii de turiști sunt așteptați de hotelieri să ajungă la mare în această minivacanță.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Acuzații de blat în SuperLiga! Dinamoviștii au răbufnit: ”Corect meci, nu?”

Tuchel a găsit vinovatul la ambele goluri ale lui Vinicius: ”A fost prea `lacom`”

Video Emoție pură! Nadal a fost eliminat de la Madrid și și-a luat rămas-bun: ”O amintire de neuitat”. ”Râuri” de lacrimi în loja sa

Exclusiv ”Îl doriți pe Mircea Lucescu la Rapid?”. Victor Angelescu a dat răspunsul imediat

Citeşte şi

Victor Pițurcă a auzit că FCSB vrea să joace în Ghecea și i-a dat replica lui Gigi Becali

Victor Becali a spus care sunt șansele ca FCSB să ajungă în Champions League

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWCât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”