Victor Piţurcă / Foto: Captură Digi Sport

Pițurcă nu e surprins de înlăturarea lui Edi Iordănescu de la FCSB. “Becali a realizat că a făcut o greșeală”

articol scris de Digi Sport
15.11.2021, 15:49
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

FCSB caută un nou antrenor, după despărțirea surprinzătoare de Edi Iordănescu, în condițiile în care “roș-albaștrii” au șapte victorii și un egal în ultimele opt meciuri în Liga 1.

Pițurcă: "Edi are un psihic mai slab, știam că va renunța"

Edi Iordănescu a declarat că n-a vrut să plece de la FCSB, dar i s-a propus din partea clubului rezilierea contractului pe cale amiabilă. Antrenorul a precizat că Gigi Becali vrea să gestioneze în exclusivitate activitățile de la echipă.

Galeria echipei FCSB i-a declarat "război total" patronului Gigi Becali, după înlăturarea antrenorului Edi Iordănescu. Baza de pregătire a FCSB și reședința lui Becali din București au fost vandalizate de către fani.

Victor Pițurcă (65 de ani), cel care a antrenat-o pe FCSB pentru scurt timp în 2010, nu este surprins de decizia lui Gigi Becali.

"Nu cred că au contat foarte mult rezultate. Îl știu foarte bine pe Gigi, știam că se va întâmpla acest lucru. Până la urmă, Edi și-a asumat și cred că el iese câștigat, e câștigător, pentru că pleacă cu fruntea sus. Edi are un psihic mai slab și știam că va renunța, dar a renunțat și fiind conștient că e în avantaj. Iar acei bani despre care se vehicula în presă era imposibil să-i ia doar pentru că patronul vorbea în presă. Patronul are voie să-și spună părerea, aici nu e de condamnat. Era clar că nu i-a mai convenit de Iordănescu și cred că lucrurile sunt în regulă din ambele părți.

Nu cred că Gigi Becali va avea probleme să găsească un nou antrenor, pentru că sunt foarte, foarte mulți antrenori care își doresc să vină la FCSB, în orice condiții. Chiar în condițiile mai grele decât le oferă FCSB.

Nu știu de ce e lumea surprinsă. Au trecut atâția ani de când Gigi are modul ăsta de a lucra, de a rezolva lucrurile. Nu înțeleg! Până la urmă, sunt convins că el datorită presei a făcut ce a făcut instalându-l pe Edi Iordănescu. El nu și-a dorit asta și a realizat că a făcut o greșeală. Dar a pus căpat, a rezolvat repede.

Așa este, nu e nicio glumă, Gigi Becali a fost singurul antrenor de la FCSB. Îmi pare rău pentru Edi Iordănescu, dar și-a asumat când a venit. Chiar dacă a pus acele condiții în contract, era imposibil ca patronul să nu vorbească public", a spus Victor Pițurcă pentru Pro X.

Edi Iordănescu (43 de ani) a preluat conducerea tehnică a FCSB pe 18 august, după ce în primele 5 etape ale Ligii 1 echipa fusese pregătită de Dinu Todoran. Contractul său era valabil până la sfârşitul sezonului 2021-2022.

În cariera sa, Iordănescu a antrenat echipe precum ASA Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, ŢSKA Sofia, Astra Giurgiu, CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş.

Etichete: liga 1 , victor piturca , antrenor , edi iordanescu , gigi becali , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a reacționat imediat, după ce FCSB a devenit campioana României

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Exclusiv Gigi Becali, mutări pentru Champions League! Câte transferuri a anunțat, după câștigarea titlului

Video ”Zi ceva pe live, Crețule!”. Cum a reacționat fundașul FCSB-ului la cerința lui Octavian Popescu

Citeşte şi

Exclusiv Vin după Florinel Coman în România: urmează negocierile decisive! Gigi Becali are cu totul alt plan

Foto Bucuria a continuat la vestiar! Cum au sărbătorit jucătorii FCSB-ului titlul

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”