Gheorghe Mustață, liderul suporterilor FCSB-ului / Foto: Sport Pictures

Plan SF la FCSB? Iordănescu senior președinte, Edi antrenor, Pițurcă manager general. Anunțul lui Gheorghe Mustață

articol scris de Digi Sport
18.11.2021, 14:29
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Gigi Becali (63 de ani) a luat prin surprindere lumea fotbalului românesc, după ce a anunțat că este pregătit să vândă FCSB.

Latifundiarul din Pipera vrea să ia cu el toți jucătorii, atât de la nivel de seniori cât și de juniori, și să preia o altă echipă din primul eșalon românesc. 

Plan SF la FCSB? Iordănescu senior președinte, Edi antrenor, Pițurcă manager general. Anunțul lui Gheorghe Mustață

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord a lui FCSB, a dezvăluit care este planul suporterilor pentru a restructura gruparea roș-albastră, în cazul în care Becali chiar pleacă. După spusele sale, Edi Iordănescu ar urma să revină în funcția de antrenor, iar tatăl său ar deveni președinte. Și mai surprinzător este că Victor Pițurcă ar fi și el cooptat în acest scenariu, pentru postul de manager general.

"Chiar dacă nu-mi vine să cred că vrea să renunțe la club, noi suntem deja pregătiți. Planul este unul uluitor și putem spune că redevenim ceea ce am fost. Toată lumea fotbalului știe ce greșeli a făcut Gigi în ultimii mulți ani. Toți știm unde am fi fost dacă ar fi rămas numai patron și fiecare angajat să fie lăsat să lucreze în liniște. A plătit bine și la timp, corect, dar ce făcea bine, strica imediat.

Dacă ne arată că este om serios și se ține de cuvânt, suntem gata să preluăm echipa. Acum se lucrează la o nouă Societate și vrem ca în trei săptămâni să avem toate actele oficiale. Imediat după aceea așteptăm să facă hârtia oficială prin care ne predă clubul, fix cum l-a luat. Să scrie ca preluăm continuitatea sportivă, pe cale de consecință palmares, locul în prima ligă și toate celelalte.

Anghel Iordănescu președinte, Edi Iordănescu antrenor, forțăm cu Victor Pițurcă manager general, gloriile vor fi lângă noi, cei care scăpăm Steaua de Becali, bază sportivă avem, stadion avem. Unde? Răbdare. Cum credeți că reacționează Armata, CSA, dacă Becali e pa? Întreb. Redevenim ce am fost? Loc în liga 1, intrare în Ghencea, CSA lângă noi și Steaua revine. Mai puternică și scăpată de Becali, așa cum au vrut toți.

Cei care sunt deciși să preia sunt oameni foarte puternici financiar. Pentru acest sezon, din iarnă, după tranzacție luăm jucători să nu avem probleme. Sunt pregătite 3 milioane în acest sezon de sacrificiu. De la anul, 10-15 milioane buget pe an. Rămâne ca Becali să fie om de cuvânt. A spus că vinde, să o vedem pe asta. Milioane de steliști visează asta.

În afara noilor investitori, în afara gloriilor, celor de la CSA, suporterii sunt gata de ieri să cotizeze pentru Steaua lor. Să plece cu tot cu jucătorii. Cât pot valora ei la Voluntari sau Clinceni, ori unde pleacă?", a spus Gheorghe Mustață, la Radio Sport Live.

Gigi Becali vrea să-și ia ”toți jucătorii și juniorii” și să se mute la o altă echipă

Becali susține că vrea să le dea echipa suporterilor, care au anunțat că vor găsi investitori și vor prelua FCSB-ul, încă din această iarnă.

Îi transmit (n.r.- lui Gheorghe Mustață) să-și găsească cât mai repede și alți jucători pentru că eu îmi iau jucătorii cu mine, dar și toți juniorii, reține nene Gică, toți juniorii, și plecăm la o altă echipă.

Eu nu sunt atât de nebun ca Adrian Mititelu…să mă duc și să încep din nou de prin Liga 4. Ăla a fost și este nebun după fotbal, dar eu vreau să fac bani din fotbal, nu ca Adrian Mititelu să pierd o grămadă de bani și nu știu câte echipe.

Mă voi duce la o echipă din Liga 1. O să aflați despre ce echipă este vorba, dacă Mustață se ține de cuvânt și vine cu banii ca să-i vând FCSB. Să nu-l aud că de ce plec și cu juniorii, că nu e treaba lui. Dar să vină mai repede, că nu vreau să treacă perioada de transferuri.

Eu vreau în iarna asta să mă mut la o altă echipă și să le vând lor FCSB. Dar vreau să apuc perioada de transferuri să mă pot muta la echipa aia. Fii atent, Mustață, că ai vorbit public că ai găsit pe cineva și într-o lună luați echipa de la mine”, a spus Gigi Becali, conform sursei menționate anterior.

Etichete: victor piturca , edi iordanescu , gigi becali , anghel iordanescu , gheorghe mustata , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei persoane în vârstă de 64 de ani aproximativ 140.000 de euro, a precizat într-un comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Scandal după Dinamo - Voluntari: ”Mâine să pleci!”. Ce a făcut Kopic după ce a văzut scenele din parcare

Exclusiv Ion Crăciunescu a dat verdictul, după cea mai controversată fază din Dinamo - Voluntari + Alt penalty neacordat

Video Ioan Andone nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, după Dinamo - Voluntari 1-1: ”E un mercenar”

Antonio Conte s-a decis și semnează! Salariu de 6.5 milioane de euro

Citeşte şi

Florinel Coman, cerere pentru Gigi Becali. ”El a zis: ‘Nu, nea Gigi!”

Gigi Becali a numit jucătorul cu care FCSB ar fi devenit campioană după etapa a șasea

PEROZPlină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic

FILM NOWLogodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”

Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA? citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Digi World

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”