Ciprian Deac își dorește ca după etapa a 12-a CFR să urce pe primul loc

Planul prin care CFR Cluj vrea să revină pe primul loc! Dezvăluirea lui Deac

18.10.2018, 16:46
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

CFR Cluj se pregătește de zor pentru meciul cu Poli Iași, din etapa a 12-a, care se va juca vineri, 19 octombrie, de la ora 21:00, în Gruia, și care va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Ardelenii sunt însă și cu gândul la meciul dintre Craiova și FCSB, programat duminică seară, în Bănie. Ciprian Deac (32 de ani), unul dintre liderii campioanei, a spus ce rezultat își dorește la întâlnirea care se va disputa cu casa închisă.

”E foarte important să obţinem cele trei puncte cu Poli Iaşi, pentru că în ultimele meciuri nu am reuşit să câştigăm acasă. Întâlnim o echipă bună, care, din ce am observat, de la mijloc în sus are jucători interesanţi, tehnici, de viteză, care oricând pot să ne pună probleme. Va trebui să fim foarte atenţi, să fim foarte exacţi, pentru că dacă le vom da spaţii sau şansa să înscrie, nu vor ezita. E o echipă periculoasă”, a declarat Ciprian Deac, în cadrul unei conferințe de presă.

Jucătorii de la CFR Cluj regretă că n-au parte de aceeași susținere din partea fanilor ca și Craiova

Internaţionalul îşi doreşte un egal în meciul dintre U Craiova 1948 şi FCSB, dar și o victorie a CFR-ului, care ar duce astfel gruparea din Gruia pe primul loc în Liga 1. ”Îmi doresc un egal la meciul Craiova - FCSB. Orice rezultat care ne duce pe noi pe primul loc va fi bun. Dar e mai important ce facem noi mâine, decât să vedem jocul de la Craiova. Îmi doresc tot timpul să fiu pe primul loc, să ştii că depinde doar de tine, iar la meciurile care urmează să nu te mai uiţi la adversar: E cel mai frumos lucru să depinzi doar de tine'', a mai spus Deac. 

Fotbalistul ardelean s-a referit şi la faptul că CFR, deşi este echipa campioană, nu joacă la fiecare meci cu stadionul plin: ”Mie îmi pare rău că nu jucăm la fiecare meci cu stadionul plin, spectatorii sunt foarte importanţi, te fac să te simţi fotbalist. Pentru asta jucăm, pentru suporteri, să facem spectacol.
În România sunt foarte puţine stadioane pe care se umplu, însă la noi se întâmplă doar în meciurile decisive sau cu trofeul pe masă. Putem doar să fim acolo sus, să reuşim să jucăm din nou meciuri importante şi cele decisive pentru campionat acasă”. 
 
Partida dintre U Craiova 1948 și FCSB se va disputa cu casa închisă, după ce toate cele 12.000 de bilete scoase la vânzare au fost epuizate în timp record! Asta în condițiile în care restul de 10.000 de bilete fusese epuizat, la pachet, înaintea meciului cu Hermannstadt, scor 1-1, din runda trecută, iar 6.000 sunt abonați.

Etichete: cfr cluj , ciprian deac , fcsb , craiova fcsb live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

Exclusiv ”Mitriță rămâne?” Mihai Rotaru a dat răspunsul pe loc despre vedeta Universității Craiova

Citeşte şi

10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă