Andrei Chindriș a fost vândut de FC Botoșani la Santa Clara, pentru 220.000 de euro / Foto: Profimedia

Exclusiv ”Plecarea lui Chindriș”, sezonul 3, episod nou. Fundașul are ofertele ”pe masă”: ”Nu ar trebui să mai refuze”

26.06.2021, 11:38
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Andrei Chindriș (22 de ani) are șansa de a pleca, din nou, de la FC Botoșani. Echipe din străinătate sunt interesate de fundașul născut la Cluj.

Acum ar fi apărut noi oferte pentru Chindriș, după ce s-a zvonit că va pleca atât în iarnă, cât și în toamna anului trecut. După ce a fost dorit în Belgia, acum fundașul poate ajunge în Portugalia, de unde are două oferte, ”aproape la fel”, după cum confirmă, pentru digisport.ro, patronul Botoșaniului, Valeriu Iftime.

Andrei Chindriș preferă Ungaria. Sepsi a intrat ”pe fir”

Nu ar fi exclus ca fundașul să refuze ambele oferte din Portugalia, mai ales că, recent, a reapărut un interes pentru el din Ungaria, unde Chindriș ar vrea să se transfere, mai ales că ar fi mult mai aproape de casă. MOL Vidi l-a monitorizat în trecut.

Chindriș este dorit și în Liga 1. O variantă pe care o ia în calcul este Sepsi, iar prezența celor din Sf. Gheorghe în cupele europene poate fi un factor important în luarea deciziei.

Valeriu Iftime și Marius Croitoru au ”conturat” lotul pentru sezonul următor fără a-l lua în calcul pe Chindriș, care este considerat ca și plecat. Patronul de la Botoșani are, însă, o reținere pentru că transferul său a picat și în trecut din cauza faptului că fundașul a refuzat ofertele.

Valeriu Iftime e rezervat: ”Teoretic, nu ar trebui să mai refuze. Acum, știu eu?!”

„Singurul om care pleacă, am mai spus, sau cel puțin mi-am dat acceptul, este Andrei Chindriș. Are două oferte, mi-a spus că evaluează până diseară. Sunt două echipe din Portugalia și una din altă țară. Chiar îmi e greu să mai comentez subiectul ăsta, pentru că atât de mult am vorbit și de fiecare dată Andrei nu a fost de acord. Spun în premieră: toate ofertele pe care le-am avut au căzut din cauza faptului că Andrei a refuzat! Din diverse motive.

Și de asta pică temător acum, pentru că Marius a făcut lotul anul acesta cu Andrei fiind, cumva, plecat. A trebuit să ne gândim la soluția asta. El nu mai este U21. Sunt convins că va avea un punct de vedere.

Andrei Chindriș, la lotul național U21 / Foto: Sport Pictures.

Există două oferte, sunt aproape la fel. Acum nu știu care sunt condițiile lui, a avut din China, din zona Golfului, și de fiecare dată a spus că nu pleacă. De fiecare dată am fost de acord cu el. E o zonă europeană, cu un fotbal care seamănă cu al nostru. Teoretic, nu ar trebui să mai refuze. Acum, știu eu?!”, a spus Iftime, pentru digisport.ro.

Legat de suma de transfer, Iftime a completat: ”Nu era nimic adevărat nici când erau 700.000 și nici acum când e 100.000. E undeva la mijloc. E adevărat că este o diferență între ofertele de anul trecut și cele de anul acesta.

Atunci era din România, acum sunt de afară. Știți foarte bine că în România, singurul care a avut bani a fost domnul Becali. Dânsul nu-l mai ia pe Chindriș și din motive de moralitate. Adică m-ai refuzat, nu te mai iau! Andrei a jucat la naționala de tineret, e un copil talentat. O să vedem, eu nu sunt nemulțumit nici acum. Eu aș fi vrut ca lucrurile să aibă normalitatea pe care am gândit-o”.

  • Potrivit Transfermarkt, Chindriș va intra în ultimul an de contract cu FC Botoșani.

Patru plecări de la FC Botoșani

Până să se rezolve transferul lui Andrei Chindriș, FC Botoșani a pierdut patru fotbaliști de bază în stagiunea precedentă.

Jonathan Rodriguez, căpitanul echipei, a semnat cu CFR Cluj, Stefan Ashkovski a ajuns la Sepsi, Youssef Toutouh și-a reziliat contractul, în timp ce Hamidou Keyta, golgheterul formației lui Marius Croitoru în ultimul sezon, și-a încheiat angajamentul.

De asemenea, și Mahmoud Al-Mawas a anunțat conducerea că ar dori să revină în zona Golfului, însă, cel puțin deocamdată, sirianul este jucătorul lui FC Botoșani.

Etichete: fc botosani , valeriu iftime , andrei chindris , plecare andrei chindriș


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Un nou bluff marca Gigi Becali! Cum arată primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Universitatea Craiova

Video Haosul de la FCU Craiova continuă! Și-a făcut praf toți colegii, după eșecul cu UTA: "Jalnici!"

Mircea Rednic a amenințat-o pe Dinamo, după ce UTA Arad a câștigat play-out-ul

Cornel Șfaițer a reacționat imediat după acuzațiile de blat! ”Rușine să vă fie” s-a auzit din tribune

Citeşte şi

Video Botoșani - Voluntari 0-0. Formația lui Bogdan Andone se menține deasupra locurilor retrogradabile

”Promisiunea” făcută de Valeriu Iftime dacă Botoșani se va salva de la retrogradare

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”