"Poate să ajungă la Steaua!". Anunţul făcut de Nicolae Dică despre noua senzaţie a Ligii 1

11.08.2018, 17:36
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Gigi Becali a anunţat că atacantul Carlos Fortes poate ajunge la FCSB în pauza de iarnă, dar informaţia a fost infirmată atât de jucător, cât şi de oficialii lui Gaz Metan. Înaintea meciului direct dintre cele două echipe, a venit rândul lui Nicolae Dică să vorbească despre mutare.

"Fortes este un jucător care a avut un început bun de campionat. Am transferat între timp un atacant, pe Rusescu, dar dacă Fortes va avea evoluţii bune în continuare, da, este posibil să ajungă la Steaua. Este un jucător valoros, poate să ajungă la Steaua", a comentat antrenorul FCSB.

”Păi dacă au fost impresarii lui la mine. Au zis niște sume. Și le-am spus suma asta dacă duminică își dă cu stângul în dreptul (n.r. râde). Glumesc. Eu le-am spus să facem actele repede și să joace duminică în roș-albastru. Au zis că nu e posibil. Au zis că vor să îl mai țină 6 luni la Gaz Metan. Îl iau un an împrumut, cu drept de cumpărare pe 5 ani. Și contract cu el. Îl pun pe cântar când vine, cu "Bizonul" nu am făcut aşa pentru nu am avut experiență", a spus Gigi, în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, cu câteva zile în urmă.

Fără golurile înscrise de Fortes, Gaz Metan Mediaș ar fi acumulat în clasament numai două dintre cele șapte puncte. Toate cele 3 reușite au stabilit scorul final al partidelor, 2-1 cu Chiajna, 1-1 la Voluntari și 3-2 cu Dinamo.

”Clubul nu vrea și nu va vinde niciun jucător la ora asta. Noi pe Fortes îl avem în coproprietate cu Braga. Noi avem 60%, Braga are 35% și 5% are clubul din liga a treia. El are patru kilograme în plus. Noi îl pregătim prin joc.

Nu am nicio problemă cu domnul Becali. Nu am nicio treabă. Nu vom vinde nici în iarnă. Ne lăsăm pe mâna clubului Braga, ei au alte sume. Noi doar creștem jucătorul. Nu vom vinde nimic. Punct.”, a fost răspunsul lui Ioan Mărginea pentru Becali.

Carlos Fortes a fost achiziționat de Gaz Metan la începutul lunii iulie. Atacantul a mai evoluat la mai multe cluburi din ligile inferioare din Portugalia (Vizela, Braga B, Pontinha), dar și în Spania, la Racing B și în Turcia, la Sanliurfaspor.

14 goluri în 61 de meciuri are Fortes la Braga B.

Meciul Gaz Metan Mediaș - FCSB, din etapa a patra a Ligii 1, se va disputa duminică, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Partida va putea fi urmărită și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Etichete: nicolae dica , fcsb , carlos fortes , fortes fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Reacția lui Florinel Coman, după ce FCSB și-a adjudecat titlul la meciul cu Farul

Citeşte şi

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Mihai Pintilii a spus care a fost momentul-cheie din acest sezon care a adus titlul FCSB-ului

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”