Andrei Blejdea şi Andreas Mihaiu / Foto: Captură Digi Sport

Video Poker face Andreas Mihaiu. Ce s-a întâmplat în momentul în care Vali Gheorghe a ratat şi Dinamo avea şansa calificării

articol scris de Digi Sport
12.05.2021, 14:04
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Andreas Mihaiu (22 de ani) a risipit de două ori penalty-ul executat la loviturile de departajare, iar Dinamo a ratat în favoarea Astrei calificarea în finala Cupei României.

Dinamo-Astra a fost 1-0, după 90 de minute şi cele două reprize de prelungiri, cu cât învinsese şi Astra în tur, iar la loviturile de departajare Astra a câştigat cu 5-4. Primul a ratat Valentin Gheorghe de la Astra, apoi l-au imitat Mihaiu şi Nepomuceno.

  • În cealaltă semifinală a Cupei României, astăzi de întâlnesc Viitorul Pandurii Tg Jiu şi Universitatea Craiova, scor 0-3 în meciul disputat în Bănie. Partida va începe la ora 20:30 şi va fi transmisă pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro.

Andreas Mihaiu nu s-a putut bucura când a ratat Valentin Gheorghe pentru că ştia ce responsibilitate îl aşteaptă

Atât Florin Bratu, imediat după meci, cât şi DDB astăzi, l-au îmbărbătat pe fotbalist.

Este interesant însă cum s-au derulat momentele de după ratarea lui Valentin Gheorghe şi reuşita lui Grigore, când s-a prefigurat varianta ca ultimul executant al lui Dinamo, Mihaiu, să fie cel care califică echipa. Iar acest lucru pare să i-l spună Blejdea lui Andreas, în timp ce râdea şi-l bătea cu palma în piept.

Faţa lui Andreas spune însă foarte multe. Impenetrabilă, aşa cum se vede din video-ul de mai jos la minutul 0:23, de parcă era la un joc de poker şi nu voia ca aceia din jurul lui să-şi dea seama ce gândeşte. Probabil însă că avea emoţii imense şi dorea să rămână concentrat.

Portarul Popa i-a ghicit însă intenţiile, atât la prima execuţia, care s-a repetat pentru că nu a păstrat un picior pe linia porţii, cât şi la a doua încercare.

DDB i-a luat apărarea lui Mihaiu şi le cere dinamoviştilor să uite eliminarea din Cupă, dar să bată pe FC Argeş

"... Mihaiu a greșit. De două ori. Dar ratarea lui a făcut să fim egalați, nu să fim eliminați. La meciul cu Hermannstadt a scos penalty și eliminare. Poate că acel moment ne-a adus salvarea de la retrogradare. Am pierdut calificarea în finala Cupei României Competiție care nu se compară cu World Cup, cum nu se compară Mihaiu cu Baggio.

Suntem triști, dar TREBUIE SĂ RIDICĂM CAPUL DIN PĂMÂNT. Și noi și jucătorii. Trebuie să mergem mai departe. Dacă dăm la o parte loteria de la sfârșit și ne rezumăm la rezultatul de după 90 de minute, avem 5 meciuri consecutive în care suntem câștigători. Trebuie să câștigăm cu FC Argeș, iar jocul din seara asta ne arată că putem", este o parte a mesajului postat pe pagina de Facebook Peluza Catalin Hîldan-Dinamo

Florin Bratu îi critică pe jucătorii cu experienţă de la Dinamo care nu s-au băgat să bată penalty-urile

"Era mai bine să bate un jucător cu experiență la final. Ultimul executant e foarte important, trebuie să dea siguranță. El are alte calități, deocamdată nu are experiență.

Am înțeles că unii jucători ai lui Dinamo nu au vrut să bată, de asta anticipam noi că Mihaiu putea fi protejat. El nu are experiență la nivelul acesta, el are cu totul și cu totul alte calități. Dacă este așa, e regretabil. Mai erau Puljic, Bejan, Radu și Blejdea, jucători cu experiență mare, peste Mihaiu. Din ăștia patru, puteai alege unu. Din punctul meu de vedere asta nu se negociază. Aici antrenorul spune cine execută. De ce să nu te simți în stare? Nu există așa ceva!", a spus Bratu, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Rezumat video Dinamo Astra, scor 1-0, 0-0, 4-5 dld

Etichete: semifinale cupa romaniei , video dinamo astra , andreas mihaiu , andrei blejdea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Dan Petrescu nu s-a abținut și a făcut gluma serii, după ce a revenit cu succes la CFR

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

I-a transmis mesajul lui Edi Iordănescu, imediat după CFR - Rapid: ”Aștept să mă cheme!”

Citeşte şi

”Eu n-am mai văzut”. Alex Chipciu a fost lăsat fără cuvinte de ce s-a întâmplat după Oțelul - ”U” Cluj 2-1

Dorinel Munteanu, după calificarea Oțelului în finala Cupei României: ”Mă trezesc în fiecare dimineață cu speranța că vor veni”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”