Jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului de Cupă cu FCSB/ foto: Sport Pictures

Poker și alcool în cantonament, glume de autobază. Tabloul haosului de la Dinamo: ”Popescu e miștocarul grupului!”

26.06.2020, 23:23
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Doctorul Adrian Moțoacă, fost angajat la echipa de fotbal a lui Dinamo, a povestit ce se întâmplă, de fapt, în interiorul grupului.

”Popescu trage pantalonii jos, toarnă găleți cu apă peste staff-ul medical. Chestii jenante!”

Medicul a detaliat haosul și l-a pus la colț pe fundașul Mihai Popescu, cel care spunea după înfrângerea cu FCSB, 0-3, că echipa încă are șanse de calificare.

”Nimeni nu spune ce se întâmplă cu adevărat la Săftica, unde Popescu e miștocarul grupului și împreună cu încă vreo trei băieți fac acolo cam ce vor. El se ocupa de atmosfera grupului. Trage pantalonii jos, pune piedici la antrenamente, toarnă găleți cu apă peste staff-ul medical, chestii jenante.

Dar astea sunt determinante în pregătirea unui jucător, dacă nu ești cu gândul la treaba pentru care clubul te plătește. Iar când intri pe teren patentezi 'schema Popescu': pus în genunchi, târâș pe vine, căzut în fund. În plus, mai joci și poker pe bani, unii mai și pierdeau, cum să le fie ălora gândul la fotbal în ziua imediat următoare?”, a dezvăluit Moțoacă, potrivit GSP.ro.

Jucătorii lui Dinamo joacă poker și consumă alcool în cantonamente

Fostul angajat de la Dinamo a adăugat că fotbaliștii consumau alcool și jucau jocuri de noroc în cantonament.

”Se încuiau în cameră 6-7 jucători, care stăteau la poker până dincolo de miezul nopții. Erau în special străini, care sunt și plecați acum. Și nimeni nu-i superviza în cantonament. Unii colegi de pe palier le mai atrăgeau atenția că fac gălăgie, dar fără niciun efect.

Mai scăpau niște sticle de bere. Își trimiteau oameni în afara cantonamentului să-i aprovizioneze”, a mai spus Adrian Moțoacă.

Totodată, medicul a precizat că Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu, alți doi tineri jucători ai lui Dinamo, nu fac parte din ”grupul Popescu”. În plus, el a povestit un episod incredibil cu Mihai Popescu.

”Într-o zi, de exemplu, Popescu s-a așezat deliberat în spatele meu ca să-mi provoace căderea, s-a ocupat și de filmarea momentului, pe care apoi l-a distribuit printre jucători. Uhrin râdea.

Imaginile au ajuns inclusiv pe la internaționali de la Viitorul, de la FCSB, care m-au sunat revoltați”, a afirmat Moțoacă.

Etichete: dinamo , mihai popescu , adrian motoaca , ricardo grigore


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Citeşte şi

Video Skjern - Dinamo 34-38. Calificare de răsunet a ”Dulăilor” în Final Four-ul EHF European League

După ce FCSB a câștigat titlul, Giani Kiriță a făcut un anunț neașteptat

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”