Hanca, Cooper și Salomao, doriți de Poli Iași

Poli Iași, destinația surprinzătoare pentru dinamoviștii Hanca, Cooper și Salomao? "Sunt atent la asta"

28.12.2018, 09:55
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Sergiu Hanca și Armando Cooper ar putea să schimbe echipa chiar în această iarnă, însă tot în Liga 1 ar urma să joace. Mijlocașii lui Dinamo sunt doriți de Flavius Stoican la Poli Iași, așa cum recunoaște chiar antrenorul ieșenilor. În plus, chiar și Salomao e pe lista moldovenilor:

"Hanca este un jucător care are calitate. Sunt atent să văd dacă putem să-l transferăm sau nu. Mi-l doresc pe Armando Cooper. E un jucător foarte bun pentru Liga 1. La Dinamo nu s-a putut adapta. Mie îmi place şi Diogo Salomao, dar nu cred că Rednic renunţă la el", a declarat Flavius Stoican la Pro TV.

Sergiu Hanca a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Dinamo și e ofertat de două echipe din Liga 1

Sergiu Hanca a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Dinamo și este decis să plece. Mijlocașul de 26 de ani a primit o hârtie din partea clubului, conform căreia poate pleca pentru 100.000 de euro.

"Din ce știu, Sergiu s-a întâlnit cu domnul David și a primit o hârtie. Pentru o sumă de bani poate pleca. El oricum e în ultimele 6 luni de contract. E dorința lui de a pleca. Vom vedea dacă va pleca. În acest moment are o hârtie cu o anumită sumă. Dacă-și găsește, pleacă. Dacă are această hârtie nu va mai juca la noi, e simplă treaba", a spus Ionel Dănciulescu în emisiunea Fotbal Club.

Înainte de interesul celor de la Poli Iași, Sergiu Hanca a intrat și în atenția Universității Craiova, care era dispusă să-i ofere un salariu mult mai mare față de cel de la Dinamo, plus o primă de instalare. În acest moment, mijlocașul de 26 de ani este remunerat cu 8.000 de euro pe lună la gruparea din Ștefan cel Mare, după ce patronul Ionuț Negoiță spunea, în noiembrie 2017, că i-a dublat salariul.

În mai 2017, Dinamo a primit o ofertă scrisă pentru Sergiu Hanca, de la Lille, care era dispusă să ofere 600.000 de euro pentru transfer. În prezent, Hanca este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 750.000 de euro.

Armando Cooper, dorit de Flavius Stoican la Poli Iași

Armando Cooper s-a despărțit de Dinamo pe 11 decembrie, după ce "câinii" au făcut un anunț oficial. Picătura care ar fi umplut paharul a fost absența de la un antrenament. Rednic s-a supărat rău pe Cooper de la egalul cu FCSB, dar se părea că a trecut peste acel episod. Alb-roşiii au fost egalaţi după un penalty în startul reprizei a doua, iar responsabil pentru acordarea loviturii de pedeapsă a fost Armando Cooper. Mijlocaşul panamez l-a faultat în careu pe Florin Tănase, însă greşeala pe care Mircea Rednic i-a reproşat-o la finalul partidei a fost comisă mai devreme.

Cooper a mai fost în centrul unui scandal, după meciul Concordia - Dinamo 0-0. Atunci, panamezul a fost la doar un pas să se bată cu un fan al "câinilor". De altfel, Cooper a bifat doar nouă meciuri pentru Dinamo.

Mijlocașul de 31 de ani din Panama avea un salariu de 8.000 de euro pe lună la Dinamo și mai avea contract un an și jumătate. Cota sa era de 450.000 de euro la venirea la Dinamo, în august, după ce evoluase la Mondialul din Rusia, însă acum a scăzut la 277.000 de euro. El are 104 selecții și 7 goluri pentru națională, iar în România a mai jucat la Oțelul Galați. În cariera sa, a mai trecut pe la Arabe Unido, Godoy Cruz, Oţelul, St. Pauli, Toronto şi Universidad de Chile.

Diogo Salomao, dorit și el de Flavius Stoican la Poli Iași

Salomao este și el unul dintre cel mai bine plătiți jucători din lotul dinamoviștilor, cu același salariu ca și Hanca sau Cooper, 8.000 de euro pe lună, însă se așteaptă decizia lui Mircea Rednic, care spunea că "din salariul lui, plătim doi jucători".

Mircea Rednic a dat afară aproape o echipă întreagă de la venirea la Dinamo

De la revenirea la Dinamo, Mircea Rednic a făcut "curățenie generală", renunțând aproape la o întreagă echipă. 10 jucători au plecat din Ștefan cel Mare. Este vorba despre Sergiu Popovici, Tomislav Gomelt, Mircea Axente și Ivan Pesic. 6 jucători dați afară, pe lângă alți 4 de care Dinamo s-a debarasat la scurt timp după venirea "Puriului" - Daniel Subotic, Teddy Mezague, Gicu Grozav și Kino Delorge. Un total de 10 fotbaliști îndepărtați în acest mandat al lui Rednic.

Etichete: transferuri dinamo , armando cooper , sergiu hanca , diogo salomao


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”